Menú

Les receptes 'Faves estofades amb sèpia' i 'Esmarris' guanyen el concurs Del Mercat a la Taula

Comparteix:
15/11/2007 0:00

El concurs ha estat promogut per la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de VNG i els Mercats Municipals del Centre i de Mar

El Concurs de receptes "Del Mercat a la Taula" ja té guanyadors. El jurat d'aquest concurs, organitzat per La Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i els Mercats Municipals del Centre i de Mar, ha decidit donar el primer premi a les receptes "Faves estofades amb sèpia" i "Esmarris". De totes les propostes presentades, els membres del jurat van escollir-ne un total de sis. A banda de les dues guanyadores, les receptes finalistes van ser: "Conill amb escamarlans de Vilanova", "Escrita amb all i pebre", "Bacallà amb tellerines de mar" i "Creps d'espigalls i rossinyols al seu aroma". Els guanyadors rebran un trofeu exclusiu de la Xarxa de Mercats Municipals, que es lliurarà en el decurs d'un acte que tindrà lloc el dimarts dia 20 de desembre. A més, les dues receptes guanyadores s'inclouran en el llibre de cuina "Del mercat a la taula" que s'editarà el mes de març de 2008 i que, posteriorment, serà lliurat entre els clients dels mercats municipals. L'objectiu d'aquest concurs ha estat la divulgació dels productes de qualitat que ofereixen els mercats, així com les tècniques d'elaboració, per tal que usuaris i usuàries aconsegueixin resultats excel·lents alhora de cuinar dels seus plats. Els organitzadors buscaven tant les receptes de tota la vida, aquelles que cuinaven avies i mares, com també les més innovadores, les més elaborades o les més senzilles.
Concurs de receptes

Concurs de receptes "Del Mercat a la Taula"

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració