Menú

Esteve Orriols s'acomiada de la política municipal

Comparteix:
20/06/2008 14:03

L'exalcalde de VNG deixa l'acta de regidor i l'escó de diputat al Parlament de Catalunya després de 29 i 25 anys respectivament, per incorporar-se al Consell de l'Audiovisual de Catalunya

Esteve Orriols i Sendra, regidor de l'Ajuntament de VNG des de l'any 1979 i alcalde de la ciutat de 1992 a 1999, renunciarà a la seva acta de regidor en el Ple ordinari de juliol, que se celebrarà el dilluns dia 7. Durant la setmana vinent, segons ha explicat el líder del grup municipal de CiU, entrarà un escrit al registre de l'Ajuntament per tal que la seva renúncia pugui efectuar-se en el proper ple.

Esteve Orriols s'ha vist obligat a deixar la política després de ser nomenat pel Parlament de Catalunya com a nou membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), un càrrec totalment incompatible amb qualsevol vinculació política.

Dels gairebé 30 anys dedicats a la política local i nacional, Esteve Orriols ha destacat "a proximitat amb la gent i la seva vocació de servei i treball per a la ciutat", que segons el mateix Orriols "prové de la meva formació cristiana, de l'escoltisme i especialment de la influència del meu pare". Pel que fa a la política municipal, el líder de CiU ha destacat que el seu grup polític "ha arribat molt amunt, perquè hem guanyat dues eleccions i hem format un equip de gent que ara agafaran el relleu". Segons ha manifestat Esteve Orriols, se'n va amb l'esperança que aquest nucli de persones pugui arribar a governar la ciutat.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha felicitat Orriols pel seu nou nomenament i càrrec i ha volgut agrair la dedicació que ha demostrat durant 29 anys, així com la feina realitzada al servei de la ciutat com a regidor de l'Ajuntament de VNG.

Un cop formalitzada la renúncia en el Ple ordinari de juliol, es demanarà a la Junta Electoral Central que enviï la credencial del següent regidor a la llista. Segons fonts de CiU, es preveu que en el Ple extraordinari de finals de juliol (que se celebra en substitució del Ple ordinari d'agost), ja ocupi el seu lloc de regidor Francesc Sánchez, advocat de 36 anys que actualment treball com a assessor del grup de CiU al Parlament de Catalunya.

Esteve Orriols

Esteve Orriols

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració