Menú

Més de 8.000 visitants al Mercat de segona mà i d'intercanvi

Comparteix:
10/03/2015 8:04

L'organització valora molt positivament totes les activitats que es van realitzar al voltant del Mercat, amb l'objectiu de potenciar la vessant més mediambiental

El bon temps va acompanyar les més de 8.000 persones que aquest diumenge van visitar el Mercat de segona mà i d'intercanvi de Vilanova i la Geltrú, que ja ha celebrat 12 edicions.

De les deu del matí a les dues del migdia els assistents van poder recórrer les 320 taules ubicades en 700 metres de la rambla de Sant Jordi. Un espai plenament consolidat que ofereix, tant al visitant com al mateix expositor, facilitats d'espai, aparcament i serveis.

L'organització del Mercat de segona mà i d'intercanvi situa el nivell de negoci en la línia de la darrera edició, i situa com a productes més reutilitzats els cd's, dvd's, vinils, cassetes, petit electrodomèstic, joguines electròniques,tèxtil, material de nadó, material esportiu, mobles, parament de la llar i objectes de decoració. Segons un estudi realitzat per l'Agència de Residus de Catalunya, s'estima que 7 tones de productes reutilitzats equivalen a 8.000 unitats de productes comprats o intercanviats.
Punt d'informació del Mercat
Enguany el Mercat tenia com a objectiu potenciar la vessant més mediambiental amb l'organització d'un seguit d'activitats, adreçades principalment al públic infantil, i fomentar així la cultura del reciclatge i reutilització dels objectes i/o recursos.

La creació d'un espai per a nens i nenes on, mitjançant uns inflables, una monitora els introduïa en el món del correcte reciclatge dels residus, va ser una de les novetats que més afluència de públic va reunir, així com també l'espai d'emprenedoria, en el que hi van participar l'alumnat de l'escola Volerany, l'escola Pompeu Fabra, l'escola Pasífae i l'Institut Dolors Mallafre.
Monitora amb els nens i nenes
També destaca la presència durant tot el matí de la Deixalleria Mòbil que, a banda de recollir els diferents materials per reciclar, va aprofitar per donar informació a l'usuari i potenciar el servei, així com un punt d'informació sobre la commemoració del Dia Internacional de les Dones, a càrrec de l'associació Arrels i horitzons.
Diumenge al matí, el Mercat ple de visitants

Diumenge al matí, el Mercat ple de visitants

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració