Menú

El Centre Obert de Vilanova celebra el Carnaval

Comparteix:
27/02/2014 13:26

Els infants i adolescents del Centre Obert van començar a celebrar el Carnaval dimecres, celebrant les seves primeres comparses pel centre de la ciutat

Els infants i adolescents del Centre Obert ja han celebrat les seves primeres comparses junts. Va ser dimecres a la tarda, quan els nens i nenes van prendre el centre de la ciutat abillats amb mantons, barretines i caramels.
Cada grup ha treballat de valent les darreres setmanes per a la preparació de les comparses, dedicant les tardes a elaborar la indumentària (armilles, barretines, mantons i clavells). En aquest sentit, des del Centre Obert s'agraeix la col·laboració especial de l'associació Jodor i Afak, ubicada al centre cívic Tacó, que ha ajudat en la costura de les armilles dels infants.
També han creat la seva pròpia bandera: vermella per als infants que s'ubiquen al Centre Cívic del Tacó, blava per als grups ubicats al Centre Cívic Molí de Vent, verda per als infants del barri de Mar (centre cívic La Sardana i CAPI), i lila pel grup d'adolescents que s'ubica al Centre Cívic de Sant Joan. 

centre obert comparses2 centre obert comparses3

Dimecres a les sis de la tarda es van reunir els set grups de Centre Obert a la plaça de les Neus i van fer un recorregut pels carrers més cèntrics de la ciutat, animant l'esperit carnavalesc pel centre de la ciutat, fent alguns tombs a la plaça de la Vila i acabant a la plaça d'Enric Cristòfol Ricart, on van trobar els dolços per fer una bona guerra de caramels.

Què és el Centre Obert
El Centre Obert de Vilanova i la Geltrú va començar a funcionar aquest curs 2013-2014, a mitjans del mes de novembre, i té els objectius de donar suport, estimular, potenciar l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges i l'esbarjo. L'horari és de dilluns a dijous de 17h a 19.30h, i els grups estan dividits per edats: 1 grup de 4 a 6 anys (al CAPI Baix-a-mar), 2 grups de 6 a 8 anys (al Molí de Vent i al Tacó), 3 grups de 9 a 11 anys (a La Sardana, al Molí de Vent i al Tacó), i l'Espai Jove ubicat al Centre Cívic Sant Joan. El preu per a participar és gratuït, excepte algunes visites, sortides i excursions.

Centre Obert comparses 1

Centre Obert comparses 1

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració