Menú

Quinze empreses de la comarca reben el reconeixement per la seva implicació en el programa TIMOL

Comparteix:
05/07/2018 15:02

El programa té per objectiu la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual en el mercat ordinari de treball

Quinze empreses de la comarca del Garraf van ser reconegudes i felicitades per la seva implicació activa en la contractació de persones amb discapacitat durant el darrer any. Un reconeixement oficialitzat aquest dimarts en un acte celebrat a Sitges, en presència de la regidora d'Hisenda, Empresa i Innovació de l'Ajuntament de VNG, Olga Arnau i la de la regidora d'Educació, Ocupació Seguretat i RRHH de l'Ajuntament de VNG, Glòria Garcia.

L'acte s'organitza anualment al voltant del Programa Timol i compta amb la participació dels sis ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal del Garraf i la Federació d'Empresaris Gran Penedès. El programa Timol té per objectiu la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual en el mercat ordinari de treball.

A més de les quinze empreses reconegudes pel seu treball en l'àmbit de la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, també es va fer un reconeixement especial a les sis empreses del Garraf que fa una dècada mantenen aquesta inserció inclusiva, de forma estable i consolidada (Càmping Vilanova Park; Fundació Hospital Sant Antoni Abat; Finques Montané; Carrefour – Grupo Supeco Maxor; Can Pere, Granja Escola – Casa de Colònies; i Institut Municipal d'Educació i Treball de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'acte va reunir més de dues-centes cinquanta persones, entre les quals hi havia els representants polítics dels diferents ajuntaments de la comarca, familiars i amics dels participants, així com entitats i associacions que promouen la inserció educativa i ocupacional en el medi ordinari.

Premis empreses inlcusives

Premis empreses inlcusives

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració