Menú

Presentació de la nova secretaria del Banc del Temps

Comparteix:
31/05/2011 11:33

A partir de divendres s'oferirà aquest servei al Centre Cívic la Geltrú

El proper divendres 3 juny a les sis de la tarda i al CC la Geltrú tindrà lloc la presentació de la nova Secretaria del Banc del Temps que, a partir d'aquesta data, estarà formada pels propis participants del Banc en col·laboració amb el Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA).

El Banc del Temps és una xarxa de persones que intercanvien serveis i on la moneda de canvi és el temps enlloc dels diners. Actualment el Banc del Temps de Vilanova està format per 75 persones i s'hi poden trobar més d'una seixantena de serveis com són idiomes, tasques de bricolatge i jardineria, passejar gossos, transport en cotxe, música, cuina, costura, ioga, perruqueria, estètica, etc. El funcionament és molt simple ja que cada persona ofereix uns serveis o activitats i a canvi pot demanar serveis als altres participants.

Des de fa gairebé 2 mesos, 10 participants del Banc del Temps estan formant-se per gestionar la Secretaria, és a dir, portar a terme les tasques de difusió, realització de les entrevistes d'acollida, actualització de serveis, dinamització d'activitats, etc. A partir del 3 juny podreu trobar-los cada divendres de 18h a 20h al CC la Geltrú (plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, s/n). En horari de matí també podeu informar-vos a la Oficina del PINA (c. Major, 39).

La presentació està adreçada als integrants del Banc del Temps però també a totes aquelles persones interessades a conèixer aquest projecte. Durant la sessió també es realitzarà un intercanvi de llibres usats. És per això que caldrà que tots els assistents en portin un.

Més informació:
https://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/banc_del_temps.html

Centre Cívic la Geltrú

Centre Cívic la Geltrú

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració