Menú

VNG disposarà un circuit de ciclisme a la zona esportiva

Comparteix:
24/04/2018 14:57

La pista asfaltada tindrà una llargada de 515 metres lineals

 Vilanova i la Geltrú tindrà aquest any un nou circuit de ciclisme, que es construirà a la zona esportiva Nord. La Junta de Govern local ha aprovat avui la construcció d'aquest equipament esportiu, amb un pressupost de 329.000 €.

La primera fase del projecte, que es durà a terme aquest any 2018, consta d'una pista asfaltada de 515 metres lineals. El nou circuit estarà situat a la parcel·la delimitada per l'avinguda dels Països Catalans, l'antiga carretera BV-2113 i el torrent de Santa Magdalena, en un solar de 57.200 metres quadrats.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha recordat que som "una ciutat amb molta afició, molt amiga i involucrada en el món del ciclisme" i que aquesta és "una intervenció que fa temps que es demanda".

La zona destinada al circuit de bicicletes constarà d'una superfície de 24.255 metres quadrats. L'equipament, a més, disposarà d'un edifici administratiu, amb espais de treball, magatzem, banys i un espai cobert al voltant de l'edificació.

La primera fase serà la construcció del circuit de bicicletes, pressupostada en 165.198 € i que inclou el material, el tancaments, els moviments de terra, els paviments, la instal·lació elèctrica i l'evacuació.

La segona fase, pressupostada en 42.446 €, consistirà en la instal·lació de l'enllumenat, i la tercera fase serà la construcció de l'edifici administratiu i la jardineria, pressupostada en 64.329 €.

Circuit de ciclisme

Circuit de ciclisme

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració