Menja‘t Vilanova, l’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, torna a promocionar aquest plat de mar i muntanya
Els plats de mar i muntanya formen part dels nostres àpats més festius. L'associació de restaurants locals Menja't Vilanova vol reivindicar un any més, amb motiu de la Festa Major, el gall de corral amb gamba de Vilanova. El president de Menja't Vilanova, Carlos Alcover ha explicat que "tots els professionals dels restaurants que formen part de Menja't estan compromesos amb les nostres tradicions, i volen fer servir la seva experiència i coneixements per oferir-nos aquest plat de Festa Major que fomenta la cuina de proximitat i de qualitat de Vilanova i la Geltrú." La promoció del Gall i Gamba de Vilanova comença el 27 de juliol fins al 12 d'agost.
Menja't Vilanova està formada actualment pels restaurants El Dinou, El Local, Ceferino, La Cucanya, Càtering Caserco, Pizzeria Il Forno, Mas Roquer, Marina Can Coll, Genito Ibèrics i Vins, Genil, i La Pepa Jaleo. Es tracta d'un grup de restaurants i empreses gastronòmiques que es caracteritzem per la qualitat i la promoció dels productes autòctons del Garraf i el Penedès. L'objectiu de Menja't Vilanova és el d'oferir i divulgar el més autèntic de la gastronomia vilanovina, basada en plats mariners i de la sínia, que des de temps remots ha constituït un dels valors més remarcables del municipi.
Alcover també destaca que "des de fa uns anys, aquesta unió culinària del gall de corral amb la gamba de Vilanova ha estat tot un èxit. No tenim cap dubte de què aquest any ho tornarà a ser. La cuina és cultura i els plats típics, com els de mar i muntanya, esdevenen una tradició que Menja't Vilanova continua tenint ben present." La campanya del Gall i Gamba compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el suport de l'Estació Nàutica, Cuina Catalana i el Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú.
Per a més informació www.menjatvilanova.com