Menú

La cultura emprenedora fa vibrar l'Auditori Eduard Toldrà

Comparteix:
22/05/2015 13:25

Gairebé 900 nens i nenes de les escoles de VNG han participat en el projecte Cultura Emprenedora a Primària. La cloenda ha esdevingut una festa i un reconeixement als infants i professionals que fan possible aquest projecte

Amb un acte de cloenda festiu, vibrant, participatiu i molt emotiu ha finalitzat, un curs més, el projecte Cultura Emprenedora a Primària. Un projecte en el que enguany hi han participat onze escoles i gairebé 900 alumnes de Vilanova i la Geltrú que, acompanyats pels responsables del projecte de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de VNG i amb la col·laboració d'emprenedors com Jordi Morera (Espiga d'Or), Vanesa i Noemí Tejero (Lolita), Jordi Fornés (il·lustrador Marvel), Cecília Segovia (Dance It) i Salvador Cuellar i Montse Obrador (Tracart) ,han aconseguit fer de l'emprenedoria un element més d'aprenentatge als centres educatius de la ciutat.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, ha donat la benvinguda a l'acte de cloenda del projecte Cultura Emprenedora destacant els valors que aquest projecte i aquesta experiència li han significat. Ariadna Llorens ha parlat de "com he après a tornar a descobrir el món, a divertir-me a mirar de nou les coses com si fos el primer cop, a ser honesta, a superar els meus propis límits a no tenir por al ridícul, a preguntar i demanar ajuda si cal i a no tenir prejudicis". La regidora d'Educació ha finalitzat la seva intervenció agraint també la implicació dels mestres i de les escoles en el projecte i la implicació i dedicació dels seus responsables a l'IMET, na Cristina Lorente i en Toni Contreras.

Durant el curs 2014-2015 mitjançant el projecte Cultura Emprenedora a Primària s'han realitzat 53 tallers a les escoles, dels quals 20 han estat de creativitat, 22 de publicitat i 11 d'introducció a l'emprenedoria. A més, els infants han pogut explicar públicament la seva experiència emprenedora a través del programa ‘Formula Matí' de Canal Blau FM i recollir els fruits del seu treball i esforç gràcies al Mercat de l'Emprenedoria celebrat fa una setmana a la plaça de la Vila.

En aquesta sisena edició el projecte ha comptat amb la participació de les escoles: Canigó, El Cim, Escola Pia, Ginesta, l'Aragai, La Pau, Llebetx, Pasífae, Sant Bonaventura, Sant Jordi i Santa Teresa de Jesús que avui han omplert l'Auditori Eduard Toldrà, en dues sessions consecutives amb les seves experiències en emprenedoria durant el curs 2014-2015. En representació de l'Ajuntament de la ciutat han assistit a l'acte de cloenda la regidora d'Educació, Ariadna Llorens i el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras. 

Més informació

blog empendre

6a edició del Mercat de Joves Emprenedors a la plaça de la Vila
cloenda cultura emprenedora

cloenda cultura emprenedora

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració