Menú

Acte inaugural de la I Estada de Turisme Lingüístic a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
17/10/2012 9:17

L'Hotel Cèsar acollirà els tallers i les activitats organitzades per Tallers per la llengua durant tot el cap de setmana

L'acte inaugural de l'Estada de Turisme Lingüístic (ETL) a Vilanova i la Geltrú, organitzada per l'entitat no lucrativa Tallers per la llengua, tindrà lloc el divendres 19 d'octubre. L'Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú acollirà l'estrena de la primera ETL. Ferran Suay, doctor en psicologia a la Universitat de València i president de l'entitat, acompanyat de l'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, i la directora de l'establiment hoteler, Joanaina Escalas, seran els encarregats de donar el tret de sortida a les activitats que els participants podran realitzar durant tot el cap de setmana a la ciutat.

Els tallers i les activitats de l'ETL estan pensats per adquirir estratègies que afavoreixin el creixement personal i permetin compartir la seguretat i la comoditat que necessitem per fer front a les situacions diàries en què l'ús de la llengua sembla delicat o hostil. El programa s'iniciarà divendres a la tarda amb un tast especial del Taller d'Espai Lingüístic Personal (TELP) adreçat a professionals i representants polítics que per la seva activitat tenen una rellevància destacada en l'entorn social. Tot seguit, a les nou de la nit, tindrà lloc la conferència inaugural a càrrec de Ferran Suay, en què es tractaran els comportaments i els hàbits lingüístics des del punt de vista de la psicologia. Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tot el públic.

Les activitats de l'ETL pròpiament començaran dissabte al matí i acabaran diumenge a la tarda. El programa inclou un curs TELP complet de dues sessions (10 hores), que es faran dissabte i diumenge al matí. Dissabte a la tarda, a partir de les cinc, els inscrits i els visitants que ho desitgin també podran participar a la jornada de portes obertes que ofereix Tallers per la llengua a l'hotel i al Taller de doblatge en català a càrrec de Francesc Fenollosa, director de doblatge i president de l'empresa TATZEN SL, a València. L'activitat de diumenge començarà a dos quarts de cinc de la tarda i consistirà en una visita turística guiada per les cases indianes de Vilanova i la Geltrú. Aquesta activitat serà conduïda per Francesc Carnicer, historiador i professor de català del Consorci per a la Normalització Lingüística. Les inscripcions a les activitats o als tallers es poden fer per separat i estan obertes a totes les persones i famílies que vulguin aprofitar aquesta oportunitat per relaxar-se i gaudir del turisme i de l'aprenentatge.
taller x llengua

taller x llengua

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració