Menú

Èxit rotund de la trobada de monedes socials

Comparteix:
16/07/2012 12:28

La trobada estatal de monedes socials serveix per crear un espai web comú on s'informarà, es difondrà i es donarà visibilitat a totes les iniciatives de monedes socials de l'Estat, i que els permetrà treballar en xarxa

Èxit total. Així és com defineixen els organitzadors de la Trobada estatal de monedes socials i complementàries, l'Associació Ecol3VNG, les jornades que s'han celebrat a VNG des de divendres fins diumenge.

51 persones de diversos punts d'Espanya i de països com França, Costa Rica o el Regne Unit es van inscriure a la trobada, a la que també es van sumar 26 assistents de darrera hora.

Les sessions van servir per crear grups de treball per avançar cap a la creació d'una xarxa estatal de monedes socials, i per avançar en els protocols de connexió i intercanvi entre monedes. Per això es va decidir crear un espai web comú per informar i difondre totes les iniciatives de monedes socials de l'Estat, i alhora treballar en xarxa. També es va decidir organitzar una trobada anual (la propera es farà a Sevilla), i es va crear un grup per treballar els aspectes tècnics i jurídics de funcionament de les monedes socials.

La trobada va ser seguida a través del Facebook i el Twitter, i va comptar amb el seguiment d'un periodista del The Wall Street Journal especialment interessat en el públic local. Va ser retransmesa en temps real per Internet, i es pot trobar tota la informació a: http://intercanvis.net/EncuentroMonedas

La sessió de diumenge anava destinada a donar a conèixer i difondre entre els ciutadans, comerços i productors locals l'experiència de la moneda vilanovina, la Turuta. La jornada al Pòsit de Pescadors va reunir 97 persones, i va servir també perquè ponents de diversos països expliquessin les funcions i la utilitat de les monedes socials en un territori, aprofundint en la seva funció social i de dinamització econòmica.

La trobada va comptar amb el recolzament d'entitats i institucions com l'Ajuntament de VNG, l'EPSEVG, la Confraria de Pescadors i el Museu del Mar, i va comptar amb 95 persones que van col·laborar d'una manera o altra amb els socis i sòcies d'ECOL3VNG perquè tot plegat sortís rodó.
Sopar monedes socials

Sopar monedes socials

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració