Menú

Campanya de difusió del projecte TIMOL entre les empreses de la comarca, mitjançant sessions tècniques de treball

Comparteix:
06/02/2019 10:35

L'objectiu de les sessions, que es faran a tres municipis de la comarca, és facilitar i incrementar el nombre de contractacions de persones amb diversitat funcional

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), a través de l'equip formatiu del programa TIMOL, i de manera conjunta amb el Consell Comarcal del Garraf i diversos ajuntaments de la comarca, ha iniciat una campanya de difusió de les sessions tècniques de treball sobre la contractació de persones amb diversitat funcional.

Les jornades, que es faran durant els mesos de febrer i març, estan adreçades als titulars de gestories, assessories i a persones interessades en la contractació de persones d'aquest col·lectiu. Pels responsables del projecte TIMOL el paper de les gestories resulta fonamental en l'assessorament de les contractacions de les PIME, ja que el desconeixement dels procediments es deriva en una dificultat i/o complicació alhora què les empreses acabin formalitzant els contractes.

Les sessions s'han programat pel dia 11 de febrer al municipi de Sitges, el 19 de febrer a Sant Pere de Ribes i el 6 de març a Vilanova i la Geltrú. Per inscriure's, cal omplir aquest formulari
Per més informació us podeu adreçar a mrobla@imet.cat

El programa Timol és una iniciativa d'àmbit comarcal que té com a objectiu facilitar la inserció al mercat laboral de persones amb diversitat funcional, mitjançant la metodologia de treball amb suport. S'adreça d'una banda a persones aturades amb discapacitat intel·lectual que vulguin treballar a l'empresa ordinària i necessitin suport, i d'altra banda a empeses de la comarca que vulguin apostar per aquest tipus de contractació.

El TIMOL compta amb el suport de tots els ajuntaments de la comarca i del Consell Comarcal del Garraf, i està subvencionat per Generalitat de Catalunya mitjançant el contracte programa amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Programa TIMOL

Programa TIMOL

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració