Menú

Acord a quatre bandes per promocionar la inserció laboral de persones amb discapacitat al Garraf

Comparteix:
28/06/2018 15:28

El conveni entre l'IMET, el Consell Comarcal del Garraf, l'Associació de persones amb discapacitat del Garraf, compta amb la col·laboració de la Fundació La Caixa, a través del seu programa Incorpora

Aquest matí s'ha formalitzat l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), el Consell Comarcal del Garraf i l'Associació de persones amb discapacitat del Garraf, que té com a objectiu promocionar la inserció laboral de les persones amb discapacitat de la comarca.

El conveni respon a una suma de voluntats per contribuir en la millora de la integració sociolaboral de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat, en alguns casos sobrevinguda. Unes voluntats i objectius coincidents i compartits amb el Programa Incorpora de La Fundació La Caixa, els responsables del qual van signar a l'abril un conveni de col·laboració amb l'Associació de persones amb discapacitat del Garraf. Aquest acord permet que el personal tècnic del programa Incorpora i de l'IMET puguin treballar de forma coordinada i en xarxa, atenent la població de la comarca que ho requereixi.

La signatura del conveni ha comptat amb l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, el president de l'Associació de persones amb discapacitat del Garraf, Francisco Borrega, i la presidenta de l'àrea de serveis a les persones del Consell Comarcal del Garraf, Noemí Cuadra. S'ha convidat a l'acte al director del departament d'integració sociolaboral de La Fundació La Caixa, Jaume Farré.

Visita IMET

Prèviament a l'acte de signatura s'ha realitzat una visita a les instal·lacions de l'IMET i han conegut alguns dels alumnes que actualment hi estan realitzant cursos.

Conveni per la inserció laboral amb discapacitat

Conveni per la inserció laboral amb discapacitat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració