Menú

Jordi Serrat rep el Premi Literari Andrea Noya 2016

Comparteix:
30/05/2016 14:13

Divendres es va fer el lliurament del premi en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Divendres es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú l'acte de lliurament del Premi literari en memòria d'Andrea Noya: Moments viscuts amb els nostres grans.

En aquesta ocasió el guanyador ha estat Jordi Serrat, l'alumne de l'escola El Cim amb el seu treball titulat: Pa amb xocolata.

L'acte de divendres va comptar amb la presència de la Regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, que va lliurar el diploma acreditatiu del premi, el membre del jurat, Sixte Moral, que va elogiar l'alt nivell dels relats presentats, i  Joan Gómez, promotor d'aquest certamen literari, que va fer entrega dels 100 € del premi en material escolar al jove guanyador.

Tal i com va explicar el seu autor, Pa amb xocolata narra tot el que un avi explica al seu net, a partir d'un berenar propi d'una altra època.

El premi Andrea Noya és una iniciativa impulsada per família de Joan Gómez Urgellès i la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu promoure la sensibilització dels joves cap al col·lectiu de les persones grans i fer-los reflexionar sobre la transcendència que ha tingut i té el col·lectiu de la gent gran en la defensa i la promoció dels drets humans.

Premi literari Andrea Noya

Premi literari Andrea Noya

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració