Menú

Sis iniciatives de l’Ajuntament de VNG, distingides com a bones pràctiques

Comparteix:
15/02/2019 13:27

El projecte ‘Re@cciona’, l’Economat o les AMO, són algunes de les accions reconegudes

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals (BBP) va lliurar ahir dijous els certificats de reconeixement a iniciatives que han contribuït a la innovació i la bona governança local entre 2014 i 2018. Fins a 81 municipis van rebre distincions per bones pràctiques i concretament l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va ser reconegut en diferents àmbits.

En l'àmbit de la Cultura, es va distingir el projecte “Re@cciona. Curtmetratges de cooperació i solidaritat”; en el d'Educació, el programa “Cultura Emprenedora a Primària”; en el d'Inclusió Social, es van reconèixer el programa “Accedeix a l'aigua. Activitats aquàtiques terapèutiques per a persones amb discapacitat”, i l'Economat de Vilanova i la Geltrú, “més que un banc d'aliments”.

Altres iniciatives seleccionades van ser el blog “Compartim”, una eina de comunicació interna de l'Ajuntament, que promou les aportacions de la plantilla per la millora de l'organització, i les Assemblees Municipals Obertes, per implicar la ciutadania en la confecció de propostes per a la ciutat, ambdues en l'àmbit de bones pràctiques de Participació Ciutadana.

El BBP és una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer, que compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, amb l'objectiu de promoure la millora i la innovació en els governs locals. 

El Banc de Bones Pràctiques va distingir ahir 81 municipis

El Banc de Bones Pràctiques va distingir ahir 81 municipis

Consulta totes les notícies relacionades amb:

L'Ajuntament
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració