Menú

Aquest divendres comencen els actes per celebrar Santa Cecilia

Comparteix:
17/11/2011 12:08

L'Auditori Municipal Eduard Toldrà acollirà diversos concerts en honor a la patrona dels músics

Aquest divendres comencen els actes per celebrar la festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics, amb el segon dels concerts del cicle B de VNG. La Sala Petita de l'Auditori Municipal Eduard Toldrà acollirà a les 22, el projecte musical Trio Itinerari, a càrrec dels joves músics Joan Pablo Cediel, Miguel Àngel Gracia Pastor i Josep Contreras Parés.

Trio Itinerari és una sèrie de composicions pròpies per aquest format, on s'utilitzen elements de les diferents vessants musicals amb las que s'identifiquen, i la sonoritat que tenen els instruments de tres famílies musicals com la fusta, els metalls i les cordes en aquest cas saxòfon, el bombardí i el piano.

Prèviament, a les 19.30h, i a la Sala Gran de l'Auditori Municipal Eduard Toldra, la Banda de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, oferirà el seu tradicional concert de Santa Cecilia. Les entrades per aquest concert es podran adquirir fins aquest divendres 18 de novembre, de 17 a 19h, a la secretaria de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, al preu de 3 euros. 

Seguint amb la celebració de Santa Cecília el dimarts 22 de novembre, de 17.30 a 20h, en diferents espais de l'Auditori Eduard Toldrà, hi haurà una programació musical variada, a càrrec de diferents grups d'alumnes de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat i de l'Escola de Música Freqüències. Els grups que participaran són el Septimí, el Guitarrissimo, un grup de flautes de bec, un grup de violoncels i un segon grup de guitarres de l'ECMMM i tres combos de música moderna de l'Escola de música Freqüències. La diada, es clourà amb la presentació i projecció del DVD "Gurrelieder de Schönberg" amb direcció i realització d'Igor Cortadellas, professor d'oboè de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat,

Trio itinerari

Trio itinerari

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració