Menú

35 joves dels centres educatius de secundària de la ciutat han participat en el PROJECTE FAR d'aquest curs

Comparteix:
16/06/2016 13:00

El projecte està impulsat per la Regidoria d'Educació a través de l'IMET en conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat

Nou centres educatius de Vilanova i la Geltrú que imparteixen Educació Secundària Obligatòria han participat al llarg d'aquest curs en el projecte Far, adreçat a joves de 3r i 4t de secundària que presenten dificultats en l'aprenentatge, desmotivació, inconstància i/o risc d'absentisme acadèmic.

L'objectiu del programa és donar suport a aquest alumnat, motivant les seves capacitats i interessos mitjançant la realització d'unes pràctiques en empresa d'un ofici que prèviament ells han escollit. En total han estat 35 els joves que han pogut continuar amb el seu currículum escolar, combinant la formació a l'institut amb activitats pràctiques d'oficis dins l'empresa ordinària. I més d'un 70% dels alumnes han finalitzat aquesta experiència satisfactòriament.

Un element clau en l'èxit del projecte, cada cop més consolidat en el nostre municipi, és la implicació del teixit empresarial. Aquest curs, un total de 35 empreses, entitats i associacions han col·laborat acollint alumnes en pràctiques en les seves instal·lacions:Canal Blau, Cafeteria de l'IMET, Condis, D'Antuvi, David Centre de Massatges, Regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de VNG, Economat de Càritas, Llar d'infants El Drac, Llar d'infants El Gavot, Escola El Cim, Escola Ginesta, Escola l'Aragai, Escola Sant Jordi, L'Art de la cuina, Llar d'infants L'Escateret, L'Espiga d'Or, Llar d'infants La Baldufa, La Cuina del Petit, La Tasquita, La Vila del Gos, M&S Mode, Motos Ribera, PC Box, Perruqueria VIP, Plantaciones, Renault, SillaCocheBebe, Simpàtic, Tactic Bikes, Tecjardi, Teenagers, Toyota, Tras Tras estilistes, Vilabyte i Vilanova Moto.

Aquest projecte és gestionat pel Servei d'Educació de l'IMET, en conveni amb el Departament d'Ensenyament, i té com a objectiu principal donar suport a l'alumnat d'educació secundària obligatòria que precisa d'actuacions individuals i adaptacions del currículum per a la seva integració escolar, social i laboral.

Projecte FAR

Projecte FAR

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració