Menú

L'Oficina Jove Garraf es trasllada a l'edifici del TOC del carrer de Sant Sebastià

Comparteix:
05/02/2019 13:10

El trasllat té com a objectiu ampliar serveis i la funcionalitat, per millorar l'atenció a la ciutadania. Alhora permetrà reunificar l'equip tècnic de la Regidoria

L'Oficina Jove Garraf, que actualment està situada a la Rasa d'en Miquelet, es traslladarà en uns dies a l'edifici municipal del Toc, del carrer de Sant Sebastià, 11.


Aquest matí, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Medina, han donat a conèixer el canvi d'ubicació de l'Oficina Jove que, segons Lloveras respon a la voluntat del govern de "concentrar en un sol espai tots els serveis relacionats amb infància i gent jove per millorar així tant el funcionament com l'atenció a l'usuari".


Jordi Medina ha explicat que aquesta reunificació de l'equip tècnic de la regidoria "millorarà la funcionalitat de l'Oficina Jove, però també la de l'equip tècnic de la regidoria que engloba les àrees d'Infància, Adolescència i Joventut, donant així sentit i coherència a un projecte que pensem ha de tenir una continuïtat. Per primera vegada podrem donar atenció ciutadana al col·lectiu de persones de 0 a 35 anys"


Oficina Jove GarrafEn aquests moments els treballs consisteixen en l'adequació de la planta baixa de l'edifici on hi haurà l'Oficina Jove. En aquest espai s'atendrà de forma personalitzada, i s'oferirà informació i formació útil. Un espai també pensat perquè aquest constitueixi un punt de trobada i de relació on poder compartir activitats, realitzar petites formacions i esdevenir així un espai on detectar necessitats i voluntats del mateix col·lectiu, de manera que s'hi puguin realitzar activitats proposades per les entitats de joves de la ciutat.


A la planta baixa també s'ubicaran dos despatxos que oferiran els serveis d'atenció personalitzada en els àmbits laborals, d'emprenedoria, psicopedagògic, educatiu, de mobilitat internacional, de salut, sexualitat, drogues, entre d'altres. La intenció és que les assessories puguin també ampliar-se a altres àmbits que es detecten necessaris per a fomentar l'equitat i l'autonomia dels infants i joves.


La planta superior s'adequarà per encabir-hi la sala d'actes i de formació i l'espai tècnic de la Regidoria.


El trasllat de l'Oficina Jove Garraf permet també que es pugui fer una rehabilitació a l'edifici per tal d'ajustar-se a la normativa d'accessibilitat.


La previsió d'obertura de l'Oficina Jove Garraf és a mitjans de febrer i la voluntat és poder finalitzar tot el projecte el mes d'abril, coincidint amb la celebració del desè aniversari de l'oficina.

Trasllat Oficina Jove Garraf

Trasllat Oficina Jove Garraf

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració