Menú

Es presenta la temporada març-juny del Centre d'Art Contemporani La Sala

Comparteix:
26/03/2012 15:02

Aquest divendres s'inaugura la mostra 'Koncept', que serà a la sala de les Voltes fins al 10 de juny

El Centre d'Art Contemporani La Sala ja té a punt la programació de la nova temporada, que s'allargarà fins al mes de juny. Aquest matí s'ha presentat a la sala de les Voltes, amb l'assistència de la regidora de Cultura, Marijó Riba, el comissari de l'exposició Koncept, i altres artistes que conformen aquesta nova programació.

Marijó Riba ha fet un repàs general al global de la programació de temporada, i ha volgut remarcar que "el que passa aquí a dins de La Sala ha de tenir la màxima connectivitat amb a la resta de la ciutat." La regidora de Cultura ha afegit que "és important obrir aquest espai a tota la ciutadania. Hem de fer pedagogia a partir dels joves, que seran el públic del futur", referint-se a l'important paper que jugaran les escoles de la ciutat en una de les exposicions, Koncept.

La nova programació de temporada inclou propostes de disciplines ben diferents. A la sala de les Voltes. Koncept permetrà traçar un recorregut per alguns dels principals creadors contemporanis. La mostra oferirà exhibirà obra de Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Saura, Rafols Casamada, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, George Braque, Alexander Calder, Christo... Koncept estarà exposada al públic del 30 de març al 10 de juny.

En el marc de la programació d'estiu, a la Sala de les Voltes s'instal·larà la mostra de l'artista vilanoví Xavier Cuenca que ofereix una exposició que reflexiona entorn la figura humana, i que està comissariada per Albert Mercadé. L'obra de Cuenca estarà a l'abast del públic del 29 de juny al 15 de setembre.

La sala de les Columnes acull dues mostres. La primera, Pantalla Global, s'ha produït de forma coordinada amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i mostra i reflexiona el poder de la pantalla en l'actualitat. Es podrà veure del 27 d'abril al 27 de maig.

La segona proposta ve de la mà de creadors locals Ferran Ferrer, Francesc Pasqual, Maria Garcia presenten Xino xano cap el tard del 6 juliol al 16 de setembre. Es tracta d'una visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals. Els tres autors donen una visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals, cadascuna d'una disciplina artística diversa i amb la intenció de plantejar l'acció creativa des d'una triple perspectiva temporal: passat, present i futur. La col·laboració entre diferents disciplines artístiques potencia les particularitats de cadascuna d'elles i àmplia el camp semàntic del creador.

Nova temporada La Sala

Nova temporada La Sala

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració