Menú

Neus Lloveras destaca el reforç de VNG com a capital comercial, amb l’obertura del nou Leroy Merlin

Comparteix:
19/02/2019 14:49

L’establiment compta amb una plantilla de 65 persones i preveu generar treball indirecte

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha assistit aquest matí a l'obertura de la nova botiga Leroy Merlin, fruit de la conversió de l'antic establiment Aki. L'empresa dedicada a subministrament de bricolatge i condicionament de la llar ha realitzat una inversió d'1.200.000 euros en l'adaptació de l'espai de venda vilanoví, que té una superfície de 2.400 m2.

Neus Lloveras veu l'obertura de la nova botiga com una mostra de la “capacitat d'innovar i adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors” per part de Leroy Merlin, ja que s'hi preveu oferir un servei més personalitzat i còmode. Així mateix, ha destacat, reforça l'aposta de la ciutat per “consolidar la capitalitat comercial a l'àmbit del Gran Penedès”.  

El director de l'establiment Leroy Merlin a Vilanova i la Geltrú, Carlos Bravo, ha agraït al conjunt de la plantilla l'esforç realitzat les darreres setmanes per preparar l'obertura al públic. El nou punt de venda compta amb 65 treballadores i treballadors i preveu generar llocs de treball indirectes, amb l'externalització de serveis d'instal·lació, entre d'altres, en empreses locals.

Inauguració de la botiga Leroy Merlin

Inauguració de la botiga Leroy Merlin

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració