Menú

Judith Bravo, Ricardo Izquierdo, Gemma Vidal, Llorenç Mateo, Josep Pascual, Montserrat Massana i Anna Cabanes, pabordes 2019

Comparteix:
02/08/2018 15:09

El Ple va nomenar dilluns els organitzadors de la Festa Major de l’any vinent

 Judith Bravo Ferrer, Ricardo Izquierdo Barjola, Gemma Vidal Sandez, Llorenç Mateo Olivares, Josep Pascual Masana, Montserrat Massana Mercadé i Anna Cabanes Altés seran els pabordes de la Festa Major 2019. El Ple de dilluns va aprovar les candidatures proposades des de les assemblees d'entitats i des de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament.

Els Pabordes són els encarregats cada any d'organitzar la Festa Major de VNG i s'escullen a proposta de les entitats i de l'Ajuntament. Aquest sistema de funcionament és vigent des de l'any 1997, i està fixat en el reglament de funcionament i protocol dels Pabordes de la Festa Major, aprovat pel Ple de l'Ajuntament el 4 d'abril de 2011.

Les set persones nomenades assumiran el seu càrrec e l'acte de procuració de pabordes, que es durà a terme dilluns, 6 d'agost, als jardins de Can Papiol, a partir de les 21 h.

La regidora de Cultura, Adelaida Moya, s'ha reunit avui amb les organitzadors de la Festa l'any vinent i els ha donat les gràcies per haver assumit aquest repte.


pabordes 2019 adelaida

pabordes 2019 adelaida

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració