Menú

Xerrades sobre petita infància al CDIAP Garraf

Comparteix:
08/01/2013 13:45

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf ofereix xerrades informatives a les famílies i professionals de l'àmbit

El CDIAP Garraf proposa un cicle de xerrades informatives adreçades a famílies i als diferents professionals, en el marc del programa de petita infància (0 a 3 anys) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En aquest espai es pretén donar resposta als dubtes que van sorgint en el desenvolupament infantil, i aportar eines per ajudar a resoldre qualsevol situació.

La primera xerrada s'ha organitzat conjuntament amb la Biblioteca Armand Cardona Torrandell per al dijous 24 de gener. "Aprenem a mirar contes" es farà a les 15.15h a la mateixa biblioteca a càrrec de Mercè Gausachs, logopeda del CDIAP Garraf; i Susanna Peix, bibliotecària. Cal fer inscripció prèvia a la biblioteca fins al 23 de gener.

Divendres, 25 de gener se celebrarà el taller pràctic "Tens o esperes un nadó? Tens dubtes? Vine i t'assessorarem en l'etapa de 0 a 18 mesos". Serà a les 9.30h a la seu del CDIAP Garraf 2, al carrer de Cristòfol Raventós, 1. Anirà a càrrec d'Arantxa Martínez, fisioterapeuta del CDIAP Garraf.

La següent xerrada es farà el mes de febrer, concretament divendres 22: "El meu fill/a no parla. Què puc fer?". Serà a les 9.30h al CDIAP Garraf 2, a càrrec de Mercè Gausachs i Marta Mestres, logopedes del CDIAP Garraf.

Divendres 22 de març es tractarà el tema "El meu fill/a no menja. Què puc fer?". Serà a les 9.30h al CDIAP Garraf 2, amb les psicòlogues del CDIAP Garraf Montse Asensio i Aurora Baena.

"Com educar els nostres fills" és el títol de la xerrada de divendres 26 d'abril, a les 9.30h al mateix lloc, també amb Montse Asensio i Aurora Baena.

I finalment, divendres 31 de maig la xerrada ens explicarà "Quan i com retirar els bolquers". També es farà al mateix lloc i hora a càrrec de Montse Asensio i Aurora Baena, psicòlogues del CDIAP Garraf. Per assistir a aquesta xerrada es recomana inscriure's prèviament trucant al CDIAP, al telèfon 93- 815 64 43.

Totes les xerrades són gratuïtes, i s'oferirà servei de guarda en cas que sigui necessari. Per qualsevol dubte o aclariment es pot trucar al servei.
L'organització va a càrrec del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Podeu consultar i imprimir-vos el programa aquí

Joguina xerrades CDIAP

Joguina xerrades CDIAP

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració