Menú

Èxit de la primera xerrada del cicle del CDIAP

Comparteix:
03/02/2014 14:12

Una vintena de persones assisteixen a la xerrada sobre els possibles trastorns del llenguatge que es va fer al Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç del Garraf

"El meu fill no parla. Què puc fer?" era el títol de la primera xerrada del nou cicle que ha organitzat el CDIAP. El local de CDIAP Garraf 2, al carrer de Cristòfol Raventós, va acollir divendres aquesta sessió a càrrec de Marta Mestres, logopeda del centre. Les famílies assistents van valorar-la molt positivament, ja que van poder aclarir dubtes i, en el cas de famílies d'infants que sobrepassen els 3 anys, van poder ampliar la informació posteriorment, per aclarir alguna qüestió més personal i sol·licitar ser ateses pel centre.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf adreça aquest cicle de 6 xerrades informatives adreçades a famílies amb infants de 0 a 3 anys i als diferents professionals relacionats amb la petita infància. Volen ser un espai per trobar resposta als dubtes que van sorgint als pares i mares, i on es pot aprofundir més sobre el desenvolupament infantil, amb l'objectiu d'aportar eines per ajudar a resoldre les situacions que van sorgint.

La primera xerrada va servir també per exposar suggeriments al centre, com la possibilitat d'oferir xerrades informatives de la maduresa del llenguatge dels 3 als 6 anys, o d'incloure-hi algun vídeo pedagògic per reproduir la correcta actuació de l'adult amb l'infant.

La resta de xerrades, en previsió de la necessitat d'un aforament més gran, es faran al centre cívic La Geltrú, a la plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, 1. L'horari sempre és en divendres a les 9.30h, i es recomana puntualitat als assistents. Degut a l'èxit de participació de l'any passat, enguany és necessària la inscripció prèvia per a totes les xerrades. Es pot fer a través del telèfon 93-815.64.43 o el correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat.

Divendres 21 de febrer es farà un taller pràctic amb nadons, per tractar l'estimulació en l'etapa de 0 a 18 mesos. Anirà a càrrec d'Arantxa Martínez, fisioterapeuta del CDIAP Garraf. Divendres 28 de març el tema serà "El meu fill no menja. Què puc fer?", amb la psicòloga del CDIAP Garraf Aurora Baena. "Com educar els nostres fills" és el títol de la xerrada de divendres 25 d'abril, amb la psicòloga del CDIAP Garraf Montse Asensio. Divendres 30 de maig es parlarà de "Quan i com retirar els bolquers", a càrrec d'Aurora Baena. Finalment, divendres 13 de juny el títol és "Preparem l'arribada del nadó", dirigida especialment a embarassades, amb Arantxa Martínez.

Les xerrades són gratuïtes i estan organitzades pel Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf (CDIAP Garraf), amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Xerrades CDIAP

Xerrades CDIAP

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració