Obre els tres dies de la Fira i ofereix activitats i tallers al Castell de la Geltrú
Tota la informació de la Fira de Novembre a www.firadenovembre.cat
L'Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre vol ser un indret únic i singular, vinculat al món del vi i de la gastronomia, al barri de La Geltrú, exactament a la plaça de l'Assumpció i al carrer de Mossèn Narcís Font. L'espai compta amb activitats paral·leles com tastos, maridatges, tallers o col·laboracions amb productors, mercats o la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. Aquestes activitats es duran a terme al pati del Castell de la Geltrú. L'acció està coorganitzada per Temps de Vi, Menja't Vilanova, i el Gremi d'Hostaleria del Garraf, amb la col·laboració de NODE Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
A l'Espai Enogastronòmic podreu trobar 10 estands, distribuïts entre cellers i gastronomia. Aquests són Casa Berger, Càtering Simpàtic, Alsina & Sardà, CastellRoig, AT Roca, Celler Cercavins, Can Descregut, Maset del Lleó, Productes Piqué, i DO Catalunya.
També hi haurà actuacions musicals els tres dies de la Fira, sempre a partir de les 20 h. Divendres actuaran "Los Juanetes del Apocadixie", dissabte el "Pinto's Trio"; i diumenge els "Cool Cats Combo".
Els horaris de l'Espai Enogastronòmic són el divendres de 18 a 22 h, i el dissabte i diumenge de 12 a 15 h i de 18 a 22 h.
La participació dels visitants es farà a través de tiquets que es podran aconseguir al mateix espai, a la carpa de l'organització.
Les activitats i tallers al Castell de la Geltrú són gratuïtes al matí, mentre que a la tarda tenen un cost de 3 euros. La recaptació d'aquests diners anirà directament al Banc d'aliments de Vilanova i la Geltrú.
PER INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS CAL ANAR A LA PÀGINA WEB DE TEMPS DE VI
La programació al Castell de la Geltrú és la següent:
DIVENDRES
21 PASSEJADA PELS XAREL·LOS DEL PENEDÈS I ELS SEUS AROMES
Organitza Temps de Vi
18 h CLOÏSSES AMB SALSA DE LLET DE COCO INFUSIONADA AMB ESPECIES THAIS "TOM KHA" (RESTAURANT MAKATUT)
Organitza Menja't Vilanova
19 h TIMBAL D'ESPIGALL AMB SALSA BALSÀMICA PEDRO XIMENEZ AR I MUNTANYA. (LA CUINA DEL PETIT)
Organitza Menja't Vilanova
DISSABTE
12 h MARIDATGE DE FORMATGE I CERVESA (FORMATGERIA DEL GARRAF)
Organitza NODE Garraf
13 h CUINA DE MERCATS (MERCATS DE VILANOVA)
Organitza NODE Garraf
14 h ALL CREMAT O SÍPIA A LA BRUTA (CONFRARIA DE PESCADORS)
Organitza NODE Garraf
18 h SALAONS VIKINGS 2 DEGUSTACIONS (GRUP GENIL)
Organitza Menja't Vilanova
19.30 h ESCABETX DE VERAT MARINAT DE MOLL (LA CUCANYA)
Organitza Menja't Vilanova
21 h MARIDATGE DE VINS DOLÇOS AMB POSTRES DE TARDOR I NADAL
Organitza Temps de Vi
DIUMENGE
12 h TAST DE CERVESA (LA SITGETANA CRAFTBEER)
Organitza NODE Garraf
13 h TALLER LA MANDUCA
Organitza NODE Garraf
14 h SALTEJAT D'ESPIGALLS (ASSOCIACIÓ ESPIGALLS DEL GARRAF)
Organitza NODE Garraf
18 h MAR I HORTA - DAU DE CANSALADA A BAIXA TEMPERATURA, CREMA D'ESPIGALLS, CARXOFA I GAMBA DE VILANOVA (EL LOCAL)
Organitza Menja't Vilanova
19.30 h FARCELLET DE COL PAPERINA FARCIT DE PEIX BLAU DE VILANOVA (RESTAURANT EL DINOU)
Organitza Menja't Vilanova
21 h ACTE DE DONACIÓ AL BANC D'ALIMENTS DE VILANOVA I LA GELTRÚ