Menú

Torna el Vida Festival

Comparteix:
26/06/2017 10:48

L'edició de 2017 se celebra de dijous 29 de juny fins diumenge 2 de juliol

Tot a punt per al Vida Festival 2017 a Vilanova i la Geltrú. El Vida arriba enguany a la 4a edició, amb els abonaments esgotats, els dies 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol.

La Masia d'en Cabanyes a partir de la tarda-vespre, i la Daurada Beach Club de dia tornaran a acollir el Vida, en un entorn únic on es podrà gaudir dels concerts en directe.
El Vida Festival és un nou concepte de festival que pretén unir, a través del fil conductor de la música, diverses disciplines artístiques.
Grans noms nacionals i internacionals configuren una línia artística diferenciada i adaptada a l'entorn.

Alguns dels artistes destacats en aquesta edició del Vida Festival són Phoenix, The Flaming Lips i Fleet Foxes, com a caps de cartell, a més de la música de Mishima, La Casa Azul, Enric Montefusco o Erol Alkan.
La resta del cartell el completen Devendra Banhart, Alien Tango, Anímic, Bigott, Chico y Chica, Dr. Dog, Elena Setién, Favx, Fumaça Preta, Gabriela Cohen, Gener, Guadalupe Plata, Jagwar Ma, Joan Miquel Oliver, John Talabot (Dj set), Kelly Kapowsky, King Cayman, La Iaia, Les Bistecs, Les Sueques, Lídia Damunt, Los Punsetes, My Expansive Awareness, Parcels, Pau Vallvé, Pavvla, Senior i El Cor Lomax, Real Estate, Rosalía y Rosalía & Raül Refree "Los Ángeles", Rusos Blancos, Shame, The Magician, The Secret Society, Tórtel, Tversky, Warhaus, Warpaint, i Zulu Zulu.

Mentre que els abonaments ja estan esgotats, les entrades d'un dia encara es poden comprar.

Venda d'entrades i tota la informació necessària a www.vidafestival.com

Vida Festival

Vida Festival

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració