Menú

L'IMET ha sol·licitat al Servei Català d'Ocupació realitzar el projecte Garraf Singular 2018, que té com a objectiu la inserció laboral en el sector turístic

Comparteix:
08/11/2018 14:28

El projecte, participat per la resta d'ajuntaments del Garraf, i empreses del sector, orientarà i formarà joves de 16 a 29 anys, per facilitar la seva inserció laboral o perquè puguin reprendre els seus estudis

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de Vilanova i la Geltrú ha sol·licitat dur a terme un dels projectes Singulars, del Servei d'Ocupació de Catalunya, conjuntament amb els ajuntaments de Sitges i de Sant Pere de Ribes, les empreses ISEI (Pro-Activa Serveis Aquàtics S.L) RocRoi i l'Associació Entrem-hi.

El projecte que es vol desenvolupar s'anomena Garraf Singular 2018, i també compta amb el suport del Consell Comarcal del Garraf, en representació dels municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella. El seu objectiu és orientar i formar de joves, d'entre 16 i 29 anys, per tal d'afavorir la seva inserció laboral en l'àmbit del sector turístic, en oficis relacionats amb l'hoteleria, el comerç i les activitats nàutiques, entre d'altres, o bé poder retornar al món educatiu i reprendre la seva formació acadèmica.

Si bé el projecte es troba en fase d'aprovació, les persones interessades poden fer una preinscripció, adreçant-se al servei InfoImet (a l'edifici de La Paperera) de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i els dimarts i dijous de 16 a 18 h. O bé trucant al telèfon 93 814 0440, extensió 7225.

Les persones residents als altres municipis que en formen part poden d'adreçar als seus serveis d'ocupació municipals o bé també a l'IMET.

Recepció hotel

Recepció hotel

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració