Menú

Creix la participació d'escoles i joves al Mercat de Joves Emprenedors

Comparteix:
08/05/2014 14:16

Un total de nou escoles, tres més que el curs passat, incorporen els valors de l'emprenedoria en el seu projecte educatiu i participen en la cinquena edició del mercat de joves emprenedors

La cinquena edició del Mercat de Joves Emprenedors ha omplert aquest matí la plaça de la Vila d'activitat, projectes i productes elaborats per les nou escoles que aquest any s'han implicat en el projecte Cultura Emprenedora a Primària. Aquesta és una iniciativa de l'Institut Municipal d'Educació i Treball de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per fer valer les aptituds i actituds pròpies de l'emprenedoria entre els infants en l'etapa d'educació primària.

El projecte, que enguany ha incorporat tres escoles més de la ciutat, s'integra al llarg del curs en la dinàmica quotidiana de manera que valors com la creativitat, el treball en equip, l'esforç i la motivació s'inclouen dins el projecte educatiu i es treballen a l'aula al mateix temps que es desenvolupa el currículum escolar.

En aquest curs 2013-2014 hi ha participat les escoles Sant Jordi; Ginesta; Pasífae; Llebetx; Aragai i Escola Pia i s'hi ha sumat per primera vegada les escoles Sant Bonaventura; La Pau i Canigó.

Fins al mercat de joves emprenedors s'hi ha acostat el director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, qui ha estat visitant les parades juntament amb la primera tinent d'alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens. Ambdós han coincidit a destacar la implicació de les escoles en aquest projecte i la il·lusió dels joves emprenedors a l'hora de crear productes adients per una jornada com el mercat d'emprenedoria. D'altra banda la regidora d'Educació també ha posat l'accent en el fet que "és clau la implicació de les escoles per l'èxit del projecte que esdevé una activitat molt exitosa i que ens ajuda a preparar la societat del futur". Al migdia, l'alcaldessa de la ciutat ha recorregut també el mercat de joves emprenedors i ha procedit a fer el lliurament de premis del I Concurs de Dibuix de Monbus.

A banda, de l'activitat pròpia del mercat, amb la venda de tots els productes realitzats pels infants, durant el matí les escoles i l'alumnat també ha pogut explicar la seva experiència en el magazine radiofònic de Canal Blau FM, Fòrmula Matí que presenta Xavier Rondón i que avui s'ha traslladat fins a la plaça de la Vila des d'on han fet l'emissió del programa.

Àlbum de fotos


mercat emprenedoria

mercat emprenedoria

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració