Menú

Apareixen restes de meduses blaves a les platges de VNG

Comparteix:
30/04/2018 13:57

Aquest matí s'ha detectat la presència de meduses 'Velella' a la sorra del litoral vilanoví, que estan essent retirades pel servei de neteja de platges.

Les platges de Vilanova i la Geltrú  també s'han llevat aquest matí amb la presència de meduses blaves a la sorra. Des de la platja del Far, on s'ha observat una menor incidència, fins a platja Llarga, al litoral vilanoví s'hi han vist exemplars de meduses Velella que, segurament a causa del temporal, han estat arrossegades i dipositades a la sorra de les platges.

El servei de neteja de platges, depenent de la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG ha procedit a netejar les restes de meduses que s'han trobat a la sorra.

En els darrers dies aquesta espècie de medusa ha aparegut en diferents localitats del litoral català, però no ha estat fins aquesta passada nit que s'ha registrat la seva presència al litoral vilanoví.

Durant el dia d'avui i demà es completaran les tasques de neteja de la sorra de les platges que s'han vist afectades per la presència d'aquests invertebrats marins. La presència de meduses a la costa és un fenomen natural molt habitual durant la primavera i l'estiu. meduses 2

 

meduses 1

meduses 1

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració