Menú

Dia mundial de la SIDA a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
28/11/2017 11:50

Tothom qui ho vulgui es podrà fer la prova ràpida de detecció del VIH aquest divendres, i hi haurà un punt d'informació

L'1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la SIDA, i un any més, Vilanova i la Geltrú se suma als actes commemoratius amb un Punt de Salut i la possibilitat de fer-se la prova ràpida de detecció del VIH.

Així, aquest divendres, tothom qui ho vulgui es podrà fer aquesta prova, de manera confidencial i gratuïta, en dos punts de la ciutat: a l'ASSIR (Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) del CAP Jaume I de 8 a 20 h, i a l'EPSEVG (Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de VNG) de 12 a 16 h.

La prova "Surt de dubtes" es recomana a homes i dones que hagin mantingut relacions sexuals amb penetració sense preservatiu amb una parella de la qual es desconeix l'estat de salut, persones que han compartit el material per injectar-se drogues, les dones que pensen tenir un fill, les persones que han tingut una infecció de transmissió sexual, o les parelles estables que volen deixar d'utilitzar el preservatiu en les relacions sexuals.

A banda d'aquesta prova, s'instal·larà un Punt de Salut amb material informatiu i de prevenció. Serà a la rambla Principal a la cantonada amb el carrer de Manuel Marquès, de 16.30 a 20 h.

Com cada any, el balcó de l'Ajuntament lluirà un llaç vermell el dia 1 de desembre en solidaritat amb les víctimes de la SIDA.

Les activitats al voltant del Dia Mundial de la SIDA, que enguany porten per lema "Un salt endavant cap a la fi de la SIDA", han estat organitzades des de l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Salut, juntament amb l'Oficina Jove del Garraf i l'Institut Català de la Salut. I compten amb la col·laboració del Grup ATRA i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.

Dia Mundial de la SIDA 2017

Dia Mundial de la SIDA 2017

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració