Menú

Alumnes de la Universitat de la Sorbonne s'estaran tres mesos a Vilanova i la Geltrú acollits per l'associació ECOL3VNG

Comparteix:
26/02/2015 9:15

Els estudiants francesos coneixeran i participaran directament en el projecte Turuta, liderat per l'entitat vilanovina

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada de la regidora de Medi Ambient, Serveis Socials i Esports, Blanca Albà, i de la regidora d'Educació, Tecnologies i Societat de la Informació, Ariadna Llorens, han donat la benvinguda a dos alumnes de la Universitat de la Sorbonne de Paris.

Els joves, estudiants del màster Desenvolupament Territorial Sostenible, viuran durant tres mesos a Vilanova i la Geltrú, acollits per l'associació ECOL3VNG. Durant aquest temps coneixeran i participaran directament en el projecte Turuta, liderat per l'entitat vilanovina. La seva estada respon a la presentació del projecte Tutura que Ton Dalmau, d'ECOL3VNG, va fer a la Universitat de la Sorbonne convidat per Bernard Lietaer, prestigiós professor, economista i especialista en sistemes monetaris.

Neus Lloveras ha agraït als estudiants, Doménico Pellitteri i Ana Maria Rivero, el seu interès en el projecte Tutura. “Ens complau molt el vostre interès per la moneda social impulsada a Vilanova i la Geltrú. Un projecte que ha anat evolucionat en els darrers anys” L'alcaldessa també els ha desitjat una bona estada a la ciutat.
Recepció alumnes Universitat de la Sorbonne

Recepció alumnes Universitat de la Sorbonne

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració