Menú

Setmana del 27 al 31 de juliol

Taller realització d'un videoclip amb el mòbil

Dins d'aquest taller entraran activitats com la conceptualització de la idea (amb una mica de base teòrica pel que fa al llenguatge audiovisual); la realització d'un guió literal i d'un de gràfic (storyboard); la creació d'una escenografia o la tria d'espais;  l'organització i la planificació del rodatge; el rodatge en si; la fase de postproducció i si hi ha temps, la de distribució i/o la difusió de l'obra (la imatge comercial i gràfica).

Tallerista: Maria Ribas. Estudiant d'últim curs de Comunicació Audiovisual a la Universitat de Barcelona, treballadora activa al món audiovisual amb experiència en la producció de doblatge i per segon any consecutiu, tallerista de l'Estiu Mogut. Maria Ribas és sinònim de cubellenca, apassionada del cinema i de la fotografia, amant i consumidora de cultura i sobretot, d'energia inagotable per fer art.

Dates i horari: 27, 28, 29, 30 i 31 de juliol, matins de 10 a 1.

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan-Josep Carner.

Preu: gratuït.

Taller realització d'un videoclip amb el mòbil

Taller de grafit i pintura mural

Taller d'iniciació a la tècnica i el control de l'esprai. Com a pràctica final, pintareu una peça col·lectiva a la paret del pati del TOC. En aquest taller es passarà per totes les fases creatives, des de la idea a la teva ment, com traslladar-la a un esbós i com arribar a la seva execució final.  Per aconseguir-ho, començarem practicant nocions generals de la pintura i, una vegada s'ha adquirit un cert maneig de l'esprai, es treballarà conjuntament per decidir i realitzar entre totes la creació final. Doneu-li vida al pati del TOC!!

Tallerista: Adrià Soto.  L'Adrià és un apassionat del grafit des de ben petit. Als 9 anys va començar a seguir als més grans en aquesta pràctica, que conforma tota una manera de viure, i des de llavors no ho ha deixat mai. Membre fundador de l'entitat Organització Zero, té molta experiència com a formador de cursos i tallers a infants i persones joves i ha participat de diferents projectes en els murs de la ciutat. La seva darrera obra grupal com a entitat ha estat la renovació dels murs del pas sota via del Carrer Magdalena Miró.

Dates i horari: 27, 28, 29, 30 i 31 de juliol, tardes de 5 a 8.

Lloc: pati del TOC

Preu: gratuït

Taller de grafit i pintura mural
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord