Menú

Setmana del 13 al 17 de juliol

Taller d'iniciació al circ

El circ és una disciplina on fem servir la ment i el cos de forma integral i utilitzem tots els nostres recursos. És totes les arts escèniques en una: dansa, música i teatre. L'objectiu d'aquest taller és guanyar consciència corporal i tocar diverses disciplines circenses com són els malabars amb pilotes, el hula-hop, el clown i les verticals. En totes les classes hi haurà un bon escalfament general al principi i acabareu amb 30 minuts d'estiraments.

Tallerista:  Júlia Florenciano. La Júlia és artista de circ i s'hi dedica professionalment com artista i com a formadora. És formadora de trapezi i acrobàcies amb canalla, joves i adults i ha treballat en casals d'estiu i a l'escola de circ saltimbanqui d'extraescolars amb infants practicant diferents disciplines.

Dates i horari: 13, 14, 15, 16 i 17 de juliol, matins de 2/4 d'11 a 1 (de 10:30 a 13h).

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan-Josep Carner.

Preu: gratuït.

Taller d'iniciació al circ

Taller Experimenta el teatre

Immersió intensiva en les arts escèniques! L'objectiu del taller és descobrir la màgia del teatre, jugar i crear a l'escenari i construir els propis personatges. Amb jocs i improvisacions es farà néixer una petita obra. 

Tallerista: Marta Borràs. La Marta és actriu, cantant i ballarina graduada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre en l'especialitat de Teatre musical i és una de les cofundadores d'Epidemia Teatre. Ha fet vàries estades als Estats Units per completar la seva formació. Ens va trasmetre tanta energia positiva l'any passat, que aquest any l'hem tornat a fitxar pel taller de teatre!

Dates i horari: 13, 14, 15, 16 i 17 de juliol, tardes de 5 a  8.

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan-Josep Carner.

Preu: gratuït.

Taller Experimenta el teatre

Taller de producció i mescla de temes musicals

Taller centrat en conèixer el ritme, els estils de música i practicar la barreja de les cançons.  És un taller que es complementa amb el de l'any passat de introducció al Dj's i punxadiscos. No cal experiència prèvia.

Com a novetat important, s'introdueix l'aprenentatge de diferent software gratuït que us permetrà poder practicar amb l'ordinador de casa, tot allò que has après al taller.

Tallerista: Jordi del Campo. Jordi DLK, va evolucionar artísticament al ritme de les principales corrents provinents de la indústria musical electrònica, que va anar adaptant al medi local. Va passar per nombroses cabines de diferents clubs de Barcelona, en festes de l'Hotel Melià i altres esdeveniments privats amb el millor tech-house. Com a productor té el seu propi estudi de gravació (DJ PRODUCCION).

Dates i horari: 13, 15, 16 i 17 de juliol, tardes de 2/4 de 6 a 1/4 de 9 (17:30 a 20:15h).

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan-Josep Carner.

Preu: gratuït.

Taller de producció i mescla de temes musicals
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord