Menú

Bioritmes

Expressa't a escena

En aquest taller combinarem fragments dels clàssics del teatre amb música, imatges, elements i moviments per transformar-los en obres d'art personificades. La imaginació i la veu dels intèrprets serà el motor de les seves creacions. El taller consistirà en un seguit de masterclasses (interpretació, veu, moviment, teatre amb objectes, dansa contemporània i escenificació) i diverses sessions de creació lliure dels intèrprets per elaborar el seu projecte de creació teatral. Conclourem el taller amb una presentació dels projectes creats.

Tallerista: Marta Borràs, actriu, cantant i ballarina graduada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. S'ha traslladat diverses vegades a Estats Units per completar la seva formació. És cofundadora de la companyia Epidèmia Teatre amb la que ha produït 9to5 i Bed&Breakfast

Dates i Horaris: Del 15 al 19 de juliol, de 17 h a 20 h.

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan – Josep Carner.

Preu: 10€ (tot el taller).

Expressa't a escena

Producció musical i punxadiscos

En el taller de producció musical i punxadiscos, farem un debat dels estils de música, l'evolució de la música DJ a nivell inicial i entrerem a estudiar la tècnica de mescla de música: entendre les entrades i les sortides de la taula de mescles, els programes més usats per fer música... L'últim dia, farem una sessió de dijokey amb tots els alumnes. La música es defineix com el somriure d'allò que t'agrada.

Tallerista: Jordi DLK, va evolucionar artísticament al ritme de les principales corrents provinents de la indústria musical electrònica, que va anar adaptant al medi local. Va passar per nombroses cabines de diferents clubs de Barcelona, i en festes de l'Hotel Melià (Barcelona). També casaments i esdeveniments privats i xiringuitos de la platja amb el millor tech-house. Com a productor té el seu propi estudi de gravació (DJ PRODUCCION).

Dates i Horaris: Del 15 al 19 de juliol, de 18 h a 20 h.

Lloc: Rasa del Miquelet, 16.

Preu: 10€ (tot el taller).

Producció musical i punxadiscos
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord