Via pública i mobilitat

Mapa web

Índex alfabètic

Via pública i mobilitat

Actualitat

SERVEI DE TRANSPORT PÚBLIC ALTERNATIU A LES LÍNIES 3 I 4 DE BUS

Des de l'1 d'octubre de 2016, els usuaris de les línies 3 i 4 disposen d'un servei de transport públic alternatiu, prestat pel bus interurbà de la línia Vilanova-Sitges.

Aquest fet ha implicat una modificació del recorregut i també noves ubicacions d'alguna de les parades. Totes les parades afectades tenen la informació actualitzada.
bus alternatiu
Aquest servei és una solució alternativa i provisional que dóna compliment a la sentència del TSJC on s'instava a eliminar les línies L3 i L4.

L'alternativa implica per als usuaris i usuàries algunes millores, com per exemple l'augment de la freqüència de pas cada 20 minuts en lloc de cada 30. Així mateix, es disposa de servei també els dissabtes amb freqüència cada 30 minuts i els diumenges cada hora.  Amb el mateix bus, els usuaris poden desplaçar-se fins a l'Hospital de Sant Camil, Sant Pere de Ribes, i a Sitges.

Els usuaris i usuàries no notaran afectació en el preu del bitllet de bus, ja que els títols del bus urbà continuaran sent vàlids en els viatges per l'interior de Vilanova i la Geltrú.

Es poden consultar els horaris aproximats de pas per les parades de Vilanova Oest (Fondo Somella), del Centre (C. Pare Garí, Rbla. Salvador Samà, Renfe) i de Vilanova Est (Masia Nova).

- Feiners de dilluns a divendres, excepte el mes d'agost
- Feiners de dilluns a divendres, mes d'agost
- Dissabtes
- DiumengesINTERVENCIONS DE MILLORA DE LA SENYALITZACIÓ VIÀRIA

L'Ajuntament de VNG ha dut a terme treballs de repintat de la senyalització viària en diferents punts de la ciutat. Al passeig de Ribes Roges s'ha habilitat una nova rotonda i passos de vianants 

Rotonda Passeig MarítimL'objectiu dels treballs de pintura de la senyalització viària horitzontal és mantenir en òptimes condicions de visibilitat els passos de vianants i la senyalística de la via pública, tant per als conductors com per als vianants.
D'altra banda, amb l'objectiu de millorar la circulació de vehicles i vianants a la zona de Baix-a-Mar, s'ha senyalitzat una nova rotonda a la cruïlla entre el passeig de Ribes Roges i la ronda de la Mar Mediterrània i s'han creat dos nous passos de vianants en un punt on eren inexistents.
 
Pel que fa a les tasques de repintat, aquestes s'han realitzat en diferents punts de la xarxa viària com per exemple la ronda Ibèrica; el carrer de les Providències a la cruïlla amb la rambla del Castell; eixos del passeig de Ribes Roges, entre l'avinguda de la rambla de Lluís Companys i Adarró i cruïlla del carrer de Josep Coroleu amb carrer de l'Aigua.

En breu també es millorarà l'encreuament del Portal de Sitges amb els carrers de Sitges, del Tigre i de la Creu.ES REPINTA LA SENYALITZACIÓ HORITZONTAL DE LA CIUTAT

Aquesta setmana han començat els treballs per repintar la senyalització horitzontal de diversos punts a la ciutat amb l'objectiu de millorar la seguretat de vianants i conductors.


Obres senyalització nov.2015
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat està realitzant treballs de pintura de senyalització viària a diversos punts del tram urbà de la ciutat. Aquests treballs pretenen millorar la seguretat de vianants i conductors. En primer terme, s'està actuant a la ronda Ibèrica entre el carrer del Doctor Zamenhoff i la ronda Europa i es continuarà en d'altres punts de VNG com per exemple els carrers de Josep Coroleu; l'avinguda de Francesc Macià, el carrer de l'Àncora, la rambla del Castell i el carrer de la Unió.

A més, també es preveu actuar en punts com la plaça d'Eduard Maristany; el Portal de Sitges i l'accés a les Pistes d'Atletisme o la cruïlla del passeig de Ribes Roges amb la ronda de la Mar Mediterrània.

Aquests treballs que es realitzaran durant les properes setmanes, suposen una inversió de 30.000 euros provinents d'una subvenció de la Diputació de Barcelona. 

 

Activitats

Notícies

Informació talls de carrer
Ajuntament t'escolta
Procès participatiu Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible
Horaris del Servei d'autobús
Mou-te
Recollida de residus
Ocupació via pública
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 09/01/2017