Menú

Suport a l´Economia Social i Solidària

Despleguem el mapa!

On puc fer la compra responsable?

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha creat un mapa de la ciutat que identifica totes aquelles iniciatives econòmiques que incideixen de manera positiva en les persones, la comunitat i el medi ambient. Hem creat un MAPA DE CONSUM RESPONSABLE.

L'objectiu del mapa de consum responsable és identificar i donar a conèixer les iniciatives econòmiques que ofereixen productes i serveis amb el valor afegit de millorar l'impacte ambiental i social a la ciutat de Vilanova i la Geltrú i, alhora, conscienciar les persones sobre la importància de la compra responsable i el consum conscient. 

La imatge que acompanya aquest text és la que identifica a aquestes iniciatives.

Pots consultar el mapa AQUÍ

Des de l'Ajuntament fem una crida a totes aquelles iniciatives econòmiques que es puguin sentir representades per aquests valors a que es posin en contacte amb el departament responsable per tal de transmetre la seva voluntat d'incorporar-s'hi. Tanmateix, qualsevol persona que tingui coneixement d'alguna iniciativa en aquest mateix sentit, pot fer-nos arribar la seva proposta.

Des de la regidoria d'Economia Social i Solidària s'ha elaborat un qüestionari obert que permetrà identificar totes aquelles organitzacions, establiments, entitats o  iniciatives que, independentment de la seva forma jurídica, encaixin amb els valors que representa aquest tipus de consum. 

La voluntat del mapa és ser inclusiu i per tant establir uns criteris de selecció que permetin incorporar el major nombre d'iniciatives del territori, sempre garantint la qualitat i el rigor dels objectius del mapa.

Despleguem el mapa!

Avançar en el desplegament d'accions de promoció i difusió de l'Economia Social i Solidària (ESS) a la ciutat de la mà del grup tècnic de treball interdepartamental.

L'ESS propugna un sistema econòmic al servei de les persones, respectuós amb el medi ambient, arrelat al territori, compromès amb la comunitat i fonamentat en el valors de la participació, l'equitat, la inclusió i la solidaritat.

Dubtes i/o suggeriments: essvng@vilanova.cat

Col·laboració treball en xarxa

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord