Setmana Santa


Degut a les festes de Pasqua, el centre romandrà tancat del 13 al 22 d’abril ambdós inclosos.

L’ECMM recomana: Alba Carmona


 

13/04/2019 21:00 h

comprar entrades

 

Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

Després de participar en molts projectes, enceta el seu projecte més personal.
Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les dierents músiques populars i la música moderna.
Ha trepitjat una infinitat d’escenaris al costat d’artistes amb qui ha aprés i compratit molt: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo …
les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d’expressar-se, per primera vegada, amb veu pròpia.
 FITXA ARTÍSTICA:
Alba  Carmona  (cantant)
Jesús  Guerrero  (guitarra)
Juan   Barbín  (percussió)
Martín  Melendez  (chelo)
Angel  Pérez  (teclats)
TROBADA AMB L’ALBA CARMONA
dissabte 13 d’abril a les 19 h.
Places limitades. Cal reserva a info@auditoritoldra.cat. Gratuït.
L’Alba Carmona, després de molts anys de formació i experiència ha creat el seu propi porjecte. Us proposem passar una estona amb ella i xerrar de tot aquest camí.

Durada: 1h 30′

Més informació:
http://albacarmona.es

L’ECMM recomana


Percepcions Percudides

07/04/2019 19:00 h

comprar entrades

 

Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

Direcció: Salvador Brotons

 

Cada vegada menys, però encara costa trobar composicions d’aquelles que encaixaríem en el prestatge de la música clàssica, pensades per a percussionistes solistes. En aquest cas, Salvador Brotons ens proposa una obra per a 2 percussionistes solistes i orquestra de corda. El resultat és espectacular perquè els solistes s’enfronten a 2 sets de percussió de dimensions importants que dialoguen entre ells i l’orquestra tot creant diversos ambients molt descriptius.

 

FITXA ARTÍSTICA:

 

CAMERATA EDUARD TOLDRÀ

PAU MONTANÉ i  IVAN HERRANZ, percussionistes solistes

SALVADOR BROTONS, direcció

Durada: 1 h 30′

Més informació:
http://camerataeduardtoldra.cat

La JOSPAG ve a casa


Aquests propers 17, 23 i 24 de març el nostre centre i l’Auditori Eduard Toldrà acolliran la JOSPAG, la Jove Orquestra Simfònica del Penedès-Anoia-Garraf, un projecte musical de formació de qualitat per a joves estudiants de grau professional i nivell mitjà, creat i organitzat per escoles i conservatoris de la Zona 7 de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), que inclou les comarques del Penedès, Anoia i Garraf.

En aquesta edició Albert Gumí en serà el director, i comptarà amb la col·laboració del Cosmos Quartet als parcials de corda i de Carles Chordà als parcials de vent metall.

El proper 24 de març, a les 13h i a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, tindrà lloc el concert final. El programa del concert comptarà amb obres de L. van Beethoven, F. Schubert i J. Haydn.

 

Més informació:
https://www.facebook.com/joveorquestrapenedesgarraf

 

L’ECMM recomana: Els colors del mar


VEUS-COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ

Els colors del mar

17/03/2019 19:00 h

comprar entrades

 

Preus: 10,00 € anticipada, 12,00 € a taquilla (recordeu que els alumnes del’ECMM teniu les entrades a 5€)

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

Música coral i música mediterrània (tots els públics)

 

 

“La Mediterrània, aquest mar que ens enamora, és un món de molts colors. Un dia hi vam llançar la nostra xarxa i, entre peixos i algues marines, vam trobar músiques i cançons meravelloses que eren com onades que ens acariciaven l’ànima. Captivats per la seva bellesa, vam somniar Els colors del mar.”

 

Eduard Iniesta i Piti Español van crear “Els Colors del Mar”, un concert fet de melodies tradicionals dels pobles que envolten el Mediterrani i d’obres originals del compositor i lletrista, amb la idea de mostrar la paleta de colors que sovint il·luminen el nostre mar i, de vegades, l’enfosqueixen.

 

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyats de la cantant Gemma Humet i d’un grup de músics encapçalats per Eduard Iniesta, donen veu a una rumba, una dansa italiana, una cançó d’amor grega, una cançó satírica sobre la contaminació del mar o un cant a la vida de les persones refugiades. Tot plegat envoltat de llums i projeccions audiovisuals que permeten crear un ambient de calma o d’agitació depenent de la cançó.

 

FITXA ARTÍSTICA:

 

Piti  Español (textos)

Eduard  Iniesta (arranjaments i composició)

 

Josep  Vila i Jover (DIRECCIÓ)

 

INTÈRPRETS:

Gemma  Humet  (Veu)

VEUS  Cor Infantil Amics de la Unió  (cor)

 

Eduard  Iniesta  (Guitarres)

Antonio  Sánchez  (Percussions ètniques)

Robert  Armengol  (Percussions clàssiques)

Cristina Membrive  (Contrabaix)

Montse Vallvé  (Viola)

 

 

Durada: 1H 30′

Més informació:
http://ceus.corinfantil.cat/

Calendari de preinscripció per alumnes nous. Curs 2019-20


Calendari de preinscripció per alumnes nous
(i alumnes que hagin finalitzat la seva permanència al centre i vulguin continuar el seu aprenentatge)

curs 2019-2020

Difusió de l’oferta inicial, barems i calendari 18 de març
Jornades de PORTES OBERTES 25 i 26 de març
Presentació de les sol·licituds CLIQUEU AQUÍ PER FER LA PREINSCRIPCIÓ Del 25 de març al 12 d’abril
Publicació de les llistes baremades 23 d’abril
Reclamacions a les llistes del barem 23 i 24 d’abril
Resolució de les reclamacions 25 d’abril
Sorteig 26 d’abril a les 11:00 h
Publicació del llistat provisional 29 d’abril
Reclamacions del llistat provisional 29 i 30 d’abril
Publicació de les llistes definitives d’alumnat admès 2 de maig
 
 Els alumnes que vulguin accedir a Nivell Elemental (exceptuant primer) hauran de passar una prova de nivell per tal que el nostre centre pugui ubicar-los. El fet que es faci aquesta prova no vol dir que tingui plaça, sinó que s’anirà adjudicant en funció de la disponibilitat de l’escola. La prova de nivell es realitzarà el 25 de juny (horari pendent de determinar).

Jornada de portes obertes


L’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat celebrarà dilluns i dimarts 25 i 26 de març les seves jornades de portes obertes, amb l’objectiu de mostrar la seva àmplia oferta educativa, tant per a infants com per a adults.

A dos quarts de sis de la tarda, tots dos dies, es farà una visita guiada. Les famílies interessades faran un recorregut per l’Escola i podran veure diferents aules i els instruments que s’imparteixen. En finalitzar la visita, podran resoldre qualsevol dubte que tinguin en una petita reunió informativa.

Pel que fa a l’oferta educativa de l’Escola de Música, ofereix cursos de Sensibilització, cursos de Nivell Elemental, cursos de Nivell mitjà, i els programes Música activa, Joves i adults, Música en família, i Musicoteràpia.

A banda de l’Escola, el Conservatori de la nostra ciutat ofereix un total de 120 places per a alumnes de Grau Professional en totes les especialitats, amb un sistema d’optatives adaptable a les seves necessitats i inquietuds.

Vaga general 21F


Degut a la vaga general convocada avui dijous 21 de febrer per la Intersindical-CSC, l’escola no garanteix el normal funcionament de les classes.

Els serveis mínims acordats entre sindicats i l’Ajuntament són:
– El director.
– El conserge de matí.
– El conserge de tarda.

L’ECMM recomana: WOM’S COLLECTIVE


WOM’S COLLECTIVE

09/03/2019 21:00 h

comprar entrades

 

Preus: 12,00 € anticipada, 14,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

Música pop-rock
Una proposta femenina sólida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb amplia experiència i formació musical.
 WOM’S Collective és una proposta liderada per la baterista i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna, que després d’haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant cançons d’altres artistes, ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions unint-se a Anaïs Vila, Gessamí Boada i Magalí Datzira.
Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l’univers musical d’aquestes dones creadores on l’element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea al entrellaçar-les amb els diferents instruments.
Amb la seva cançó Womsongs el quintet femení, canten qui són presentant-se com “Imparables, increïbles, infinites i incondicionals”, a la vegada que en el videoclip es mostren amb total naturalitat, ballant, fent carotes …
 FITXA ARTÍSTICA:
Clara Luna – Veu i teclat
Laia Fortià – Bateria i veu
Anaïs Vila – Guitarra i veu
Gessamí Boada – Teclat i veu
Magalí Datzira – Baix i veu

Durada: 1h 15′

Més informació:
http://womscollective.com