Menú

Torre Blava - Espai Guinovart

La Torre de Ribes Roges

Aquesta antiga torre de defensa va ser va ser construïda el darrer terç del segle XIX com a element defensiu per protegir el barri de mar de possibles atacs, per mar o per terra, de tropes carlines o de bandolers, i és l'única que es conserva de les tres que hi havia a línia de la costa. 

La torre ha tingut diferents usos al llarg del segle XX, des d'un cafè restaurant fins a una oficina d'informació turística. L'any 2000 s'inaugurà com a Torre Blava, una intervenció artística de Josep Guinovart (1927-2007) que va convertir l'espai en un homenatge al mar Mediterrani i la seva gent. Complementàriament a aquesta obra, l'artista havia creat alguns anys abans una instal·lació semblant dedicada a la terra a la localitat d'Agramunt. 

Podeu consultar els horaris d'obertura i les tarifes aquí

La Torre de Ribes Roges

Descarrega els fulls de sala

Ticket museus VNG

Tots els museus de la ciutat al teu abast només per 10 €. Validesa de 6 mesos. Compra'l a les taquilles d'entrada o a les oficines de turisme.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord