Menú

Museu Romàntic Can Papiol

Un viatge al segle XIX

Can Papiol, situat al centre històric de la ciutat, és una casa-museu que evoca la vida quotidiana d'una família benestant del segle XIX a través de l'ambient de les seves estances, decorades amb mobiliari i ornaments de l'època. Francesc de Papiol i Padró, advocat i terratinent, i diputat per Catalunya a les Corts de Cadis de 1812, la va fer construir a finals del segle XVIII. En morir sense descendència, la casa passà a ser propietat de la família Torrents. Es va inaugurar com a museu el 1961.

La casa conserva l'estructura, la distribució i la decoració originals. Entre les estances més opulents i luxoses destaquen la sala de música, la de billar i el gran saló de ball, així com els dormitoris o la capella. La seva visita permet conèixer també la vida del servei, amb espais com la cuina, el rebost o el celler.

Un viatge al segle XIX

Ticket museus VNG

Tots els museus de la ciutat al teu abast només per 10 €. Validesa de 6 mesos. Compra'l a les taquilles d'entrada o a les oficines de turisme.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord