Menú

La Intempèrie. Cinema a la fresca

La Intempèrie

"La Intempèrie", una nova proposta per les nits d'estiu. És un cicle de projeccions gratuïtes de cinema a la fresca, que es farà els dilluns 11 i dimecres 13 i 20 de juliol a la plaça de l'1 d'octubre, del parc de Baix-a-Mar.

El cicle "La Intempèrie", promogut des de la Regidoria de Cultura, neix amb l'objectiu d'oferir a la ciutadania un espai on, els vespres d'estiu, es pugui gaudir d'interessants projeccions de cinema, juntament amb curtmetratges previs a la projecció, que en conjunt siguin una proposta audiovisual completa.

Les sessions començaran a les 22 hores, quan es pongui el sol. Una hora abans hi haurà venda de crispetes i servei de foodtrucks.

Les pel·lícules i els curtmetratges que es projectaran son:

11 de juliol:

  • Timecode (15') Comèdia. Per a tots els públics
  • Alcarràs (120') Comèdia. No recomanada a menors de 12 anys

13 de juliol:

  • El empleo (6') Animació. Per a tots els públics
  • El buen patrón (120') Comèdia. No recomanada a menors de 12 anys

20 de juliol:

  • Un dia en el parque (3') Animació. Per a tots els públics
  • Jojo rabbit (108') Comèdia. No recomanada a menors de 12 anys
    Pel·lícula en versió original subtitulada
La Intempèrie

Dilluns 11 de juliol: ALCARRÀS

Sinopsi: Durant generacions, la família Solé, cultiva una gran extensió de presseguers a Alcarràs, una petita localitat rural de Lleida. Però aquest estiu, després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, potser és la seva última collita.

Direcció: Carla Simón
Any: 2022
País: Catalunya
Durada: 120 min
Gènere: Drama

Pel·lícula no recomanada a menors de 12 anys

Dimecres 13 de juliol: EL BUEN PATRÓN

Sinopsi: Julio Blanco, el carismàtic propietari d'una empresa que fabrica balances industrials a una ciutat espanyola de províncies, espera la visita imminent d'una comissió que decidirà l'obtenció d'un premi local a l'excel·lència empresarial. Tot ha d´estar perfecte per a la visita. Tot i això, tot sembla conspirar contra ell. Treballant a contrarellotge, Blanco intenta resoldre els problemes dels seus empleats, creuant per a això totes les línies imaginables, i donant lloc a una inesperada i explosiva successió d'esdeveniments de conseqüències imprevisibles.

Direcció: Fernando León de Aranoa
Any: 2021
País: Espanya
Durada: 120 min
Gènere: Comèdia

Pel·lícula no recomanada a menors de 12 anys

Dimecres 20 de juliol: JOJO RABBIT

Sinopsi: Jojo "Rabbit" Betzler és un solitari nen alemany pertanyent a les Joventuts Hitlerianes que veu el seu món posat de cap per avall quan descobreix que la seva jove mare Rosie amaga al seu àtic una nena jueva. Amb l'única ajuda del seu millor amic imaginari, el mateix Adolf Hitler, Jojo haurà d'afrontar el cec nacionalisme amb les contradiccions d'una guerra absurda.

Direcció: Taika Waititi
Any: 2019
País: Nova Zelanda
Durada: 108 min
Gènere: Comèdia

Pel·lícula no recomanada a menors de 12 anys
Pel·lícula en versió original subtitulada

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord