Menú

ELS MERCATS MUNICIPALS TORNEN A L'HORARI HABITUAL

Horari d'estiu

MERCAT DEL CENTRE

De dilluns a divendres, de 8 a 14 h

* Dissabtes, de 7 a 14,30 h

* Dimarts i divendres, de 17,30 a 20,30 h

MERCAT DE MAR

De dilluns a dissabte, de 8 a 14 h

* Dimarts i divendres, de 17,30 a 20,30 h

 

Horari especial per al divendres 23 de juny

MERCAT DEL CENTRE: de 7 a 14.30 h.

MERCAT DE MAR: de 8 a 14 h i de 17 a 20 h.

(dissabte 24 de juny resten tancats els dos mercats)

 

MERCAT DEL CENTRE - 11 DE SETEMBRE

És un mercat de productes alimentaris situat en el centre neuràlgic de la ciutat en un edifici singular que es va obrir per primer cop l'any 1941. 

En el transcurs del temps ha sofert diverses remodelacions i actuacions per tal d'adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors. La darrera remodelació, finalitzada l'any 1999 ha permès dotar la ciutat i la seva comarca d'un mercat preparat per afrontar els reptes del segle XXI, amb 78 llocs de venda on més de 200 professionals us ofereixen productes frescos de tota mena acabats d'arribar de l'horta i el mar. 

HORARI

HORARI D'ESTIU

De dilluns a divendres, de 8 a 14 h

* Dissabtes, de 7 a 14:30 h

* Dimarts i divendres, de 17:00 a 20:00 h

ADJUDICACIÓ TEMPORAL DE PARADES BUIDES

Adjudicació mitjançant llicència d'ús temporal de parades buides del Mercat del Centre

 

El Mercat del Centre, actualment anomenat Mercat 11 de setembre, és un mercat de productes alimentaris situat en el centre neuràlgic de la ciutat en un edifici singular que es va obrir per primer cop l'any 1941. En el transcurs del temps ha sofert diverses remodelacions i actuacions per tal d'adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors, la darrera al 1999.

Des del principi de la seva existència, el Mercat del Centre abasteix el veïnat de producte fresc, de qualitat i quilòmetre zero, i ara, a més a més, ofereix altres serveis que no només el fan més atractiu, sinó que també el preparen per afrontar els reptes del segle XXI: la gestió de residus conscient o l'enviament a domicili són exemples d'aquests nous serveis, així com la propera obertura de l'Aula Gastronòmica, que també permetrà al Mercat de Centre promocionar directament el primer sector de Vilanova i la Geltrú.

Actualment aquest mercat disposa de 3 parades buides i es contempla un procés d'adjudicació d'aquestes mitjançant una llicència d'ús temporal d'un termini de cessió de 2 anys, fins a la sortida del plec de clàusules que regeixen la concessió de domini públic. Les noves denominacions hauran de ser de productes alimentaris.

L'objectiu d'aquest procés és aconseguir l'ocupació plena i fer del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú un mercat de referència a Catalunya tant per la variada oferta de productes com per la seva tasca promotora del primer sector vilanoví.

Adjudicació mitjançant llicència d'ús temporal de parades buides del Mercat del Centre

Informació d'utilitat

Informació de les parades buides:

  • Parada 8: 6,77 m/lineals
  • Parada 9: 8,80 m/lineals
  • Parada 21: 8,30 m/lineals

Informació econòmica:

  • Cessió anual: 225,33€/metre lineal
  • Permís de venda: 100€/metre lineal (un únic pagament)
  • Taxa per ocupació: 37,50€/mes
  • Taxa per brossa: 46,25€/mes

Per sol·licitar una de les parades és necessari registrar una instància a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant el tràmit online d'aquest enllaç especificant el número de parada i el producte que es vol oferir.

Informació d'utilitat

MERCAT DE MAR

MERCAT DE MAR

El mercat de Mar es va inaugurar l'any 1982 en un dels enclavaments més carismàtics del barri marítim de la ciutat, al costat de la plaça de l'església i el carrer més comercial de la zona.

En el transcurs del temps ha sofert diverses remodelacions i actuacions per tal d'adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors. La darrera remodelació, finalitzada l'any 2002 ha permès dotar el barri de mar d'un mercat modern, amb dimensions humanes, preparat per afrontar els reptes del segle XXI, amb 15 llocs de venda on més de 40 professionals us oferim productes frescos de tota mena acabats d'arribar de l'horta i el mar.

HORARI

HORARI D'HIVERN

De dilluns a dissabte, de 8 a 14 h

* Dimarts i divendres, de 17:00 a 20:00 h

ADJUDICACIÓ DE PARADES MITJANÇANT LLICÈNCIES D'ÚS TEMPORAL AL MERCAT DE MAR

Al Mercat de Mar es proposa l'adjudicació de parades buides, mitjançant llicència d'ús temporal.

El Mercat de Mar és un petit mercat de barri amb un mix prou equilibrat actualment amb 10 parades actives dedicades a les següents activitats: fruita i verdura, peix i marisc, xarcuteria i cansaladeria, llegums i precuinats, carnisseria, aviram, congelats, una fleca-cafè i una, fora del recinte, de premsa i loteria.

Els mercats de barri abasteixen el veïnat de producte fresc, de qualitat i quilòmetre zero, i també de serveis complementaris que els fan més atractius: un bon mix comercial compost per productes frescos a primera fila i el complement d'altres comerços que combinen i complementen les necessitats dels compradors. Els mercats del segle XXI posseeixen alguns dels valors i pràctiques per esdevenir equipaments de ciutat sostenibles, Així, cada vegada és més present la necessitat d'uns negocis més justos socialment i ambiental,  amb uns valors ferms i valorats pels consumidors actuals: tradició, respecte, cooperació, relacions socials i gestió de residus. Ara és l'hora d'omplir les parades buides.

En l'actualitat, es contempla un procés d'adjudicació de les parades buides,  mitjançant una llicència d'ús temporal d'un termini de cessió de 2 anys, fins a la sortida del plec de clàusules que regeixen la concessió de domini públic. Les noves denominacions de venda de productes poden ser alimentàries o no; això sí, regulades en el Reglament de Mercats Municipals.

L'objectiu d'aquest procés és aconseguir l'ocupació plena, i la millora i revitalització d'un mercat entranyable oferint, especialment al barri on està ubicat,  tota mena de productes i serveis. Queden excloses immobiliàries o similars, agències de viatges, reparació de sabates i qualsevol altra denominació de productes o serveis no alimentaris que per normativa higienicosanitària siguin incompatibles amb l'àmbit del mercat.

Consulteu AQUÍ la informació de les parades buides disponibles.

ADJUDICACIÓ DE PARADES MITJANÇANT LLICÈNCIES D'ÚS TEMPORAL AL MERCAT DE MAR

Vols contactar amb els Mercats Municipals?

Envia'ns un correu amb els teus suggeriments

SABIES QUE ELS MERCATS ET PORTEN LA COMPRA A CASA??

AQUÍ trobaràs tota la informació....

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord