Menú

Mercats Municipals

Els mercats de Vilanova i la Geltrú

La ciutat compta amb dos Mercats de productes alimentaris, un situat en el centre neuràlgic de la ciutat i l'altre al barri de mar.

Productes alimentaris frescos de tota mena i de primeríssima qualitat acabats d'arribar de l'horta i del mar....us esperen.

Propers dies festius

Recordeu que els mercats municipals romandran tancats els dies següents:

  • Dimarts, 12 d'octubre
  • Dilluns, 1 de novembre
  • Dilluns, 6 de desembre
  • Dimecres, 8 de desembre
  • Dissabte, 25 de desembre

MERCAT DEL CENTRE - 11 DE SETEMBRE

És un mercat de productes alimentaris situat en el centre neuràlgic de la ciutat en un edifici singular que es va obrir per primer cop l'any 1941. 

En el transcurs del temps ha sofert diverses remodelacions i actuacions per tal d'adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors. La darrera remodelació, finalitzada l'any 1999 ha permès dotar la ciutat i la seva comarca d'un mercat preparat per afrontar els reptes del segle XXI, amb 78 llocs de venda on més de 200 professionals us ofereixen productes frescos de tota mena acabats d'arribar de l'horta i el mar. 

HORARI

HORARI D'HIVERN

De dilluns a divendres, de 8 a 14 h

* Dissabtes, de 7 a 14:30 h

* Dimarts i divendres, de 17 a 20 h

MERCAT DE MAR

MERCAT DE MAR

El mercat de Mar es va inaugurar l'any 1982 en un dels enclavaments més carismàtics del barri marítim de la ciutat, al costat de la plaça de l'església i el carrer més comercial de la zona.

En el transcurs del temps ha sofert diverses remodelacions i actuacions per tal d'adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors. La darrera remodelació, finalitzada l'any 2002 ha permès dotar el barri de mar d'un mercat modern, amb dimensions humanes, preparat per afrontar els reptes del segle XXI, amb 15 llocs de venda on més de 40 professionals us oferim productes frescos de tota mena acabats d'arribar de l'horta i el mar.

HORARI

HORARI D'HIVERN

De dilluns a dissabte, de 8 a 14 h

* Dimarts i divendres, de 17 a 20 h

Vols contactar amb els Mercats Municipals?

Envia'ns un correu amb els teus suggeriments

SABIES QUE ELS MERCATS ET PORTEN LA COMPRA A CASA??

AQUÍ trobaràs tota la informació....

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord