Menú

Mercats de Temporada

MERCATS D'ARTESANIA. Convocatòries en preparació

  • Mercat d'artesania de Setmana Santa al passeig del Carme Mercat d'artesania de Setmana Santa al passeig del CarmeCoincidint amb la Setmana Santa i durant 4 dies, a partir del dijous Sant, el passeig del Carme s'omple de paradetes amb productes artesanals.   Venda de productes artesans, objectes de regal i decoració.
  • Mercat d'artesania d'estiu al passeig del Carme Mercat d'artesania d'estiu al passeig del CarmeProductes d'artesania, art i ètnics no propis es podran trobar en aquest mercat que durant els dijous i caps de setmana d'estiu, a partir de la finalització del curs escolar, ompliran el passeig del Carme.  Aprofiteu els dies de platja i acosteu-vos a les paradetes. 
  • Mercat de Nadal a la plaça de la Vila Mercat de Nadal a la plaça de la VilaDescobreix la màgia del Nadal des de mitjans de desembre fins el 5 de gener. Les casetes de fusta de la plaça de la Vila us ofereixen artesania de tot tipus: ceràmica, bijuteria, decoració, perfumeria i cosmètica, joieria, tèxtil....

INTERESSANT...

C A M P A N Y A : artesaniacat. L'artesania entra a casa teva!

ANIMEM a tots els artesans i artesanes a participar en aquesta campanya engegada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya -CCAM.

Uniu-vos al seu Instagram @artesaniacat i a través de l'etiqueta #ArtesaniaACasa, podreu donar a conèixer arreu l'artesania que es fa al nostre país i així, posar en valor la tasca que esteu fent. 

AU VINGA!!

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord