Menú

FIRES I MERCADETS

FIRA DE NOVEMBRE 2020

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, tot i que la vam recuperar el 1991, té els seus orígens històrics en el segle XVII com a esdeveniment comercial de bestiar i eines del camp i de la pesca. Aquest 2020 la Fira arriba a la seva 30a edició des de la seva recuperació i es consolida com a mostra comercial i de promoció econòmica de la ciutat.

Aquesta efemèride ens convida a reflexionar sobre el passat, el present i el futur i, alhora, ens anima a seguir assolint, malgrat les circumstàncies adverses, un dels seus principals objectius: ser una eina eficaç de dinamització econòmica i de projecció de la nostra capitalitat territorial. 

Davant de la incertesa que ens toca viure, avantposant sempre la seguretat i el benestar de les persones, la Fira d'enguany s'està organitzant en un nou format i serà una edició amb un fort caràcter virtual. Es realitzarà durant els dies centrals del 13 al 15 de novembre però, tindrem actes des del dijous 5 de novembre.  

Us convidem a participar en aquesta edició tan especial de la Fira, a gaudir-la i percebre-la com el que pretén ser: una eina al servei de les persones, els comerços, les entitats i les empreses locals. 

GUIA PER ALS EXPOSITORS

FIRA DE NOVEMBRE 2020
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord