Menú

Comerç, mercats i fires

Festa del Turisme, de la Gastronomia i del Comerç

El dimecres 24 d'abril arriba la Festa del Turisme, la Gastronomia i el Comerç de Vilanova i la Geltrú. Un esdeveniment coorganitzat pel Gremi d'Hostaleria de VilanovaViu Comerç, l'Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú a través del Visit Vilanova i la Regidoria de Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

COMPRAR ENTRADES

La celebració recull l'esperit de les anteriors edicions de les nits de la Gastronomia i les nit del Turisme i el Comerç en una única festa que celebra el treball col·laboratiu dels sectors units en la promoció, la projecció i el posicionament de la capitalitat de Vilanova i la Geltrú.

La festa posa en valor el producte local de la gastronomia vilanovina, que compta amb el segell gastronòmic de l'Agència Catalana de Turisme i és part del patrimoni cultural que s'ha sabut transmetre i conservar, de generació en generació i que sempre ha estat un dels referents de la cuina catalana.

Per altra banda, i amb  l'objectiu de destacar i valorar el talent i l'enginy dels empresaris i empresàries i organitzacions locals, que contribueixen en el desenvolupament econòmic i el dinamisme de la ciutat d'una manera activa i responsable en el sector del turisme, la restauració i el comerç, es lliuraran reconeixements a establiments comercials, turístics i gastronòmics.

L'acte el conduirà i l'amenitzarà la reconeguda cantant, actriu i presentadora de TV Lucrècia.

LA DAURADA
• Cabdell a la brasa, freginada d'alls
i ventresca de tonyina vermella de llotja. (*1)
• Calamar de llotja farcit a la bruta,
acabat a la brasa i crema de la seva tinta. (*1, 9 i 10)

ESCOLA D'HOSTALERIA INSTITUT JOAN RAMON
BENAPRÈS - SITGES
• Mini hamburguesa de carn amb formatge blau i ceba envinagrada.
(*4, 6 i 10)
• Croqueta de sípia de la llotja de Vilanova amb botifarra negra.
(*4, 6, 9 i 10)
• Maki de seitó de la llotja de Vilanova.
(*1, 8 i 10)

LA GAMBARRADA
• Tonyina de llotja gamberra. Tàrtar de tonyina vermella,
amanida amb salsa cítrica de soja lleugerament
fumada, rovell d'ou curat i caviar de lumpo. (*2, 6, 7 i 10)

LA PATUM
• Albergínia a la flama amb sobrassada de mel,
formatge brie i fruits secs, flamejat abans de servir. (*4 i 5)

MAREJOL
• Sardina de la llotja de Vilanova. Sardines elaborades
en dos temps i acompanyades de tomàquets de jardí
al miso i coronades amb ratlladura de formatge
Parmigiano Reggiano. (*1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8)

Maridats amb:
Xic 2023 de Celler Puig Batet, DO Penedès.
Gran Caus rosat 2021 de Can Ràfols dels Caus, DO Penedès.
AT Roca rosat 2021 d'AT Roca, Clàssic Penedès, DO Penedès.

Sopar a la sala
20.50h /
LA PEPA - ORIGEN MEDITERRANI
• Tàrtar de llobarro de llotja amb gelat d'ajoblanco
i maionesa cítrica de wasabi. (*1, 4, 5, 6, 8, 9 i 10)
Maridat amb Lluna Nova 2018 de Pinord, DO Penedès.

LA DAURADA
• Terrina de cap i pota de porc, crema de pernil ibèric,
porro a la brasa, gamba vermella de Vilanova i reducció
dels seus caps. (*1 i 3). Maridat amb Indigena 2021
de Parés Baltà, DO Penedès.

VALENTI HELADOS DE AUTOR
• Gelat de Llunes de Vilanova. (*2, 4, 5, 6, 10 i 11)
Maridat amb Marta 2021 de Torre del Veguer Clàssic Penedès,
DO Penedès.

Cafès i infusions de La Finca.
Aigua i refrescos Coca-Cola.
Pans de Passions l'origen del pa.
Combinats de gin i rom de Destil·leries MG.

* RELACIÓ D'AL·LÈRGENS: Peix (1); Soja (2); Crustacis (3); Lactis (4); Fruits
secs (5); Gluten (6); Sèsam (7); Sulfits (8); Mol·lusc (9); Ou (10) i Cacauets (11).

Festa del Turisme, de la Gastronomia i del Comerç

Preparant ... la Fira de Novembre 2024 (8, 9 i 10 de novembre)

Preparant ... la Fira de Novembre 2024 (8, 9 i 10 de novembre)

Actualitat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord