Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Shiatsu per a nadons

Llibres

Llibre de Racó de ParesEl terme shiatsu traduït literalment vol dir digitopressió: shi equival a dit i atsu a pressió. El terapeuta toca amb els dits o els palmells de les mans determinats punts dels canals d’energia, els anomenats meridians. La suau pressió continuada mitjançant els dits estan destinats a equilibrar el flux d’energia.

El shiatsu, la tècnica de digitopressió japonesa, produeix en els nadons una agradable relaxació, però pot fer més coses: estimula el desenvolupament i ajuda al nen a descobrir amb naturalitat el seu cos i l’entorn.

La psicoterapeuta Karin Kalbantner-Wernicke explica en Shiatsu para bebés a utilitzar els anomenats contactes feliços, i també és un tècnica per tractar les malalties quotidianes típiques del primer any de vida, com poden ser els gasos, mals de panxa o dentició.

El doctor Steffen Fisher afirma que el shiatsu per a nadons tracta de trobar l’equilibri intern del nen, estimula quan és necessari i es calma quan necessita relaxació. Els nadons perceben de manera intuïtiva que el contacte i la tendresa són positius, estimulen la intel·ligència i l’alegria, enforteixen el vincle entre pares i fills i suposen la base d’una vida sana.

Shiatsu para bebés serà novetat aquest dissabte a la biblioteca.

Cada contacte amb el teu fill és únic. Tina Haase.

Bloc

Shiatzu Zen y algo más

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari