Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El meu fill és celíac

Llibres

Llibre recomanat per Racó de pares i maresNo hi ha dubte que l’arribada d’un celíac a la família provoca molts canvis. Des de la seva visió com a nutricionista i des de la seva pròpia experiència personal, Nerea Segura, dóna a conèixer les claus d’aquest trastorn alimentari responent a totes les preguntes: com poden afectar els canvis d’hàbits als germans, quines precaucions s’han de prendre quan anem de viatge o menjar fora, com podem actuar en els aniversaris o festes perquè els nens estiguin totalment integrats… Tot es pot fer, només cal planificar bé i no renunciar a res pel fet de ser celíac.

Tot i que la base científica és necessària per conèixer els secrets de la malaltia, és l’experiència del dia a dia la que facilita la integració de la malaltia a la societat. Per això aquest llibre, a més d’informar sobre qüestions nutricionals i conceptes més tècnics de la malaltia, respon als dubtes més freqüents que es plantegen els pares, facilita una dieta segura integrada en els hàbits socials i ensenya a delegar en el nen celíac la responsabilitat assumible a la seva edat sobre com abordar emocionalment la celiaquia.

Bloc

Us proposem aquesta vegada un espai destinat a celíacs a on podem trobar consells i moltes receptes sense gluten. Què vagi de gust!.

Sense gluten

Llibres

Mi hijo es celíaco

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari