Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Estimula el cervell del teu fill

Llibres

Llibre recomanat per Racó de pares i maresEl teu fill és un sorprenent conjunt de possibilitats amb una ment i un cervell diferents al de qualsevol altra persona. Però cal potenciar aquest potencial amb l’estima dels pares i mares. Tots els nens necessiten amor i protecció, però també necessiten jugar per poder estimular la seva capacitat de raonament i augmentar el poder de la seva ment. Jugant amb els seus pares, avis i cuidadors desenvolupen les seves habilitats socials i creatives, i estimulen el seu cervell.

A Estimula el cerebro de tu hijo, Robert Fisher recorre els seus trenta anys d’investigació en el camp del pensament i l’aprenentatge dels nens, per oferir en les seves pàgines més de 200 jocs per tal d’ ajudar al teu infant a desenvolupar seu pensament, potenciar el raonament numèric, el seu llenguatge i desenvolupar les habilitats socials.

Entre les activitats que proposa el seu autor es troben la música, jocs amb pintura, mapes del tresor, jocs de paraules o batalles de nombres… , en aquesta obra es poden trobar jocs per a tota la família amb l’objectiu de crear vincles afectius i records que ajudaran a estimular la ment del teu fill.

La característica principal que els defineix en conjunt és que tots propicien la interacció amb altres persones deixant de banda les pantalles electròniques. La comunicació i el joc amb els altres nens o família estableixen les bases per a desenvolupar les habilitats dels més petits en el futur.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari