Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Crear una botiga on line en una setmana

Llibre recomanatAquest és el títol d’una de les novetats aquesta setmana a la biblioteca. L’obra de Jorge Villar arriba en temps de crisi com una opció molt atractiva per poder generar activitat econòmica entre aquells petits emprenedors que cerquin una oportunitat de negoci a la xarxa.

Entre les diferents accions comercials que es realizen a la web, una de les més comuns és comprar un bitllet d’avio però a més cada vegada hi ha mes persones que utilitzen el canal en línia que ens ofereix internet per comprar roba, teconologia, alimentació o fins i tot vehicles.

Montar una tienda online. En una semana ens explica com obrir una botiga a internet i aconseguir que no només es pugui vendre el producte, sinó que sigui funcional, adaptada als canvis i que, a més, atregui al consumidor.

S’expliquen totes les tècniques per aconseguir que la nostra botiga sembli situada a la millor carrer comercial del món, aprenent des de com programar la web, quin disseny és el més adequat segons el producte o com gestionar la comunicació.

Jorge VillarJorge Villar és director de projectes de comerç electrònic en Youknow, empresa dedicada a la gestió integral de botigues virutals, especialitzada en ONG, i professor de comerç electrònic a la Universitat d’Alacant.

La quantitat de comerç electrònic ha crescut de manera extraordinària en els darrers anys. Una gran varietat de transacccions comercials en les empreses es realitza d’aquesta manera, estimulant la creació i utilització d’innovacions com la transferència de fons electrònica, l’administració de cadenes de subministrament, el màrqueting a Internet, el processament de transaccions en línia (OLTP), l’intercanvi electrònic de dades (EDI), els sistemes d’administració de l’inventari i els sistemes automatitzats de recol·lecció de dades.

Los 5 errores imperdonables al montar una tienda on line

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari