Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Piknik Electronik

Piknik ElectronikL’estiu és temps per gaudir a l’aire lliure amb tota la família. Entre les diverses activitats que es programen aquest estiu arreu de Catalunya en destaquem una trobada on es pot dinar en família acompanyat de música, i barrejat amb moltes activitats dirigides als infants i joves que es decideixin a participar amb les diferents propostes dels organitzadors de Piknic Electronik. Es tracta de crear un àrea on els adults puguin relaxar-se i gaudir del temps lliure, mentre els més petits s’entretenen amb tallers i activitats de lleure.

És una iniciativa que després de deu anys funcionant a Montreal, és el segon estiu que s’organitza a Barcelona. És un esdeveniment que barreja música electrònica amb menjar a l’aire lliure i que ofereix activitats també per a nens i nenes. Així doncs, les famílies disposen d’una gran àrea, en col·laboració amb PetitBCN, on trobaran activitats diverses i també música. D’entre les activitats, us destaquem l’escola d’skateboarding, els castells inflables, una àrea per practicar diferents esports i un taller de reciclatge creatiu.

Activitats de lleure pels infants i jovesEntre les propostes que s’ofereixen cada diumenge pels nens i nenes i els adolescents hi ha preparat una jornada d’skate. Cada setmana assistirà un rider del XK Team per ensenyar els millors trucs i una demostració que farà gaudir els més joves. També es podrà gaudir de quatre castells inflables diferents, a on es podrà competir amb els amics en una pista americana repleta d’obstacles, o els més petits poden animar-se a lliscar pel tobogan inflable de set metres que prepara cada setmana pels infants. Altres activitats en que es pot participar són classes de ioga, iniciació al Hip-Hop, i també un tocatoca d’animals exòtics hi podem trobar des d’animals invertebrats com la taràntula o el milpeus, fins animals sorprenents com l’eriçó, la serp o el falcó.

La música electrònica pot ser simplement l’excusa per acostar-nos i participar en aquesta activitat. Aquest proper diumenge, 28 de juliol està previst l’assistència de Pau Roca, en directe podrem escoltar i gaudir de la música de Headbirds, i també comptarà amb la música de Pional i el britànic Joey Orbison.

Aquesta trobada familiar es realitza tots els diumenges durant aquest estiu al Antic Parc d’atraccions- Montjuïc als Jardins de Joan Brossa de Barcelona, i està programada fins el 22 de setembre.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari