Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

CL en francès #vng al Festival de Téâtre en français de Barcelona

Festival Oui! Del 4 al 16 de febrer

 
Algunes de les persones del club de francès de la biblioteca Joan Oliva i Milà assitiran a la sessió de l’obra que segueix. Aquestes propostes culturals sempre són d’agrair. No és la primera vegada que hi van!
 
affiche_580357.thumb1000n0.1576787628JE NE MARCHERAI PLUS DANS LES TRACES DE TES PAS
 
Résumé / Resum / Resumen :
 
3 sociologues entreprennent un voyage d’études en Afrique de l’Ouest pour étudier les impacts des programmes humanitaires. Rapports de pouvoir. Jeux de dominations. Combats d’idées. Trois personnages pour trois hontes.

 
Tres sociòlegs fan un viatge d’estudis a l’Oest d’Àfrica per estudiar els impactes dels programes humanitaris. Relacions de poder. Jocs de dominació. Combats d’idees. Tres personatges per tres vergonyes.
 
Tres sociólogos viajan al Oeste de África para estudiar el impacto de los programas humanitarios. Relaciones con el poder. Juegos de dominación. Combates de ideas. Tres personajes para tres vergüenzas.
 

 
A veure què ens diuen les persones del club que han assistit a aquesta representació?
 
Alguns dels membres del Club de francès de la biblioteca Joan Oliva i Milà s’han reunit el dia 8/02/2020 per assistir al quart festival de teatre en francès a Barcelona i han anat a veure l’obra Je ne marcherai plus dans la trace de tes pas.

L’obra tracta el questionament de la vergonya, escrit en un text d’Alexandra Badea i evocat mitjançant el treball d’uns actors dalt d’un escenari de contrastos com la llum enlluernadora i la foscor, el blanc i el negre, el silenci i el crit i uns inevitables jocs de poder entre tres sociòlegs que marxen a fer un treball de recerca a l’Àfrica per estudiar els impactes des programes humanitaris.

Els temes dels quals tracta l’obra s’han mostrat d’una manera molt superficial, per tant, la posada en escena ha estat una mica fluixa.
Una vegada ha finalitzat l’obra, el públic ha pogut parlar amb els actors, però aquests últims han estat molt seriosos i no han dit pràcticament res. El director no ha transmès bé les respostes al públic i la seva actitut ha estat molt altiva.

Segons la nostra opinió, l’obra i el comportament dels actors i del director durant el col·loqui hauria pogut ser molt més càlida i propera.
 

CL Francès a 4t festival teatre francès bcn

 
Tens més informació sobre aquest festival, que arriba a la quarta edició, clicant ací.
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari