Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

La novena tumba. Stefan Ahnhem

La crítica ha dit…
 
«Ya es hora de que la mayoría de novelistas nórdicos de novela criminal se hagan a un lado y que los lectores miren hacia arriba. Stefan Ahnhem ha llegado y es tremendamente convincente. La novena tumba es una novela que atrapa de una manera fascinante.» C.J. Box autor best seller de The New York Times
 
«Una saga de crímenes atmosféricos y complejos que cruzan el estrecho entre Suecia y Dinamarca… grandes personajes policiales y algunos delincuentes imaginativamente espeluznantes.» Sunday Times
 
«Stefan Ahnhem narra con una realidad que asusta esos momentos aterradores de cuando hay un extraño en casa.» «Si buscas un thriller escalofriante, aquí tienes uno.» Soraya Murillo, Crónicas Literarias
 
«Más escalofriante que Jo Nesbo.» Tony Parsons
 
«Recuerda al mejor Henning Makell.» Sunday Times

 
9 tumbaAquesta setmana et proposem un altre autor nòrdic. Stefan Ahnhem és guionista de cinema i televisió a Suècia. Ha adaptat a la tv ‘Wallander’ d’Henning Mankell.
 
La novena tumba té una molt bona crítica!
 
I què té aquesta història que enganxa?
 
La mort d’un dels personatges és només el principi… La història s’inicia situant els/les lectores deu anys abans.
 
Un dia fred d’hivern, el ministre de justícia de Suècia surt del seu cotxe i desapareix mentre cau una tempesta de neu. Quasi al mateix temps, l’esposa d’un famós de la televisió danesa és assassinada brutalment a casa seva al nord de Copenhaguen.
 
El detectiu Fabian Risk i la seva homòloga danesa Dunja Hougaard uneixen les peces d’ambdós assassinats. Però amb el pas del temps, les seves investigacions comencen a caure mentres es veuen arrossegats cap a una conspiració molt pitjor de la que ningú no es pot imaginar.
 
logo blog genere negre_AMB LLETRES Amb Mañana de toca a ti, Ahnhem inicia una sèrie negra protagonitzada pel detectiu Fabian Risk.
 
mañanaSobre aquest detectiu, Ahnhem explica que la seva primera idea era fer una versió més jove de Wallander, però més familiar i més normal, amb una família i els problemes quotidians, i que quan arriba al treball es troba amb aquests assassinats horribles, mentre que a casa té una vida normal, no va amb prostitutes, no es droga ni és un llop solitari.
En aquest cas, la narració està ambientada molt a prop del pont d’Orensund, que uneix Suècia amb Dinamarca, lloc on troben dos homes assassinats.
 
La novena tumba és la preqüela de Mañana te toca a ti.
 
Ahnhem reconeix que Mankell ha estat la seva gran inspiració, però Stieg Larsson també ha influït sobre la seva literatura.
 

A veure què et sembla?

 
Llibres
 
El llibre a les biblioteques VNG.
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.
 

Logo Generalitat

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari